Izpārdošana

€23.93

€39.88

Rapoo Multi-mode Klusums Bezvadu Tastatūras, Peles Combo Pārslēgtos Starp Bluetooth un 2.4 G Pievienojiet 3 Ierīces ar Datoru/Telefonu/Mac

Pievienot atsauksmi

Apraksts

Gudri pārslēgties starp vairākām ierīcēm

Kombinētā gudri savieno ar darba ierīci.Tie pāri vairākām ierīcēm un pārslēgties starp tiem ar vieglumu.Tie vienkāršo sarežģītu pārrobežu platformas izmantošanu un atbilst daudzuzdevumu prasībām.

Pārslēgšanās starp Bluetooth 3.0, 4.0 un 2.4 G

Smart pārslēgtos starp Bluetooth 3.0, 4.0, un 2.4 GHz, kas nodrošina stabilu bezvadu pārraides.Jūs joprojām varat izmantot combo neatkarīgi no USB porta trūkums vai zaudējumu uztvērējs.

Nesēju kontrole

Fn taustiņš ļauj ātri piekļūt multivides atskaņotāja, mājas lapa,skaļuma regulēšana un utt.

Noplūde-izturīgs dizains

Par apzināti, drenāžas caurums var viegli izpildīt šķidrumu no tastatūras, lai atbrīvotu jūs no jāuztraucas par nejauši izlejot kafijas un tējas un padarīt savu dzīvi ērtāku.

1300 DPI izsekošanas motoru

Jums patiks atsaucīgi un nevainojamu kursora vadībai ar 1300 DPI neredzams izsekošanas dzinēju.Klusums slēdži samazināt noklikšķiniet uz troksni.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q: Kas ir tastatūras izkārtojumu?

A: tastatūra ir angļu tastatūras izkārtojumu.Ar Russain draugs var izvēlēties krievu tastatūra aizsargs,tas ir ne tikai var izmantot kā krievu tastatūra,bet arī var aizsargāt jūsu tastatūras,viegli tīrāms,izturīgs,saglabāt veselīgu,nepievelk putekļus.Ja jums ir nepieciešama,lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma,paldies. -- Uz citu valsti, draugs, mēs varam nosūtīt tastatūras uzlīmes valodās zemāk kā dāvanu.Ja jums tas ir nepieciešams, vienkārši atstāt mums ziņu.Tastatūras uzlīmes: krievu,spāņu, franču, vācu, itāļu, ivrita, arābu, Taju, Japāņu, korejiešu. Lūdzu, sazinieties ar mums, ja ir kādas problēmas,mēs centīsimies atbildēt jums pēc 24 stundām kopš mūsu citā laikā.Paldies vēlreiz.

Kas ir Iekļauts

1X Rapoo Multi-mode Wireless Keyboard & Mouse 1XUSB Uztvērējs 1X Lietotāja Rokasgrāmata(Nav iekļauts akumulators) Pircējam: 1.Nav iekļauts akumulators,mums būs atvērta oriģinālā iepakojumā, lai noņemtu akumulatoru un pārbaudiet, pirms nosūtīšanas,lai iepakojums ir atvērts. 2.Rapoo 8000GT,8000T,X220T un X221T ir vienādas ,mēs nosūtīsim jums izlases no mūsu noliktavas.Lūdzu aprūpes pirms pasūtījuma.

Paziņojums:

Mēs pārliecinieties, ka visi pārdot preces ir oriģinālas zīmola Rapoo.Jo Rapoo rūpnīcas veic otru testu, uz dažiem produktiem, pirms aiziešanas rūpnīcas,varbūt kādu daļu no peles vai klaviatūras atstāt dažas skrambas,tas ir normāli un neietekmē individuālās lietošanas,lūdzu, izlasiet skaidri, pirms lai,lūdzu, nav pasūtījumu, ja jums prātā.Mēs nepieņemam strīdi šī iemesla dēļ.Par kuģniecības,mēs nosūtīsim lai drīz pēc tam, kad saņemsim jūsu maksājumu.Varbūt iepakojuma kaste tiks bojāts, jo tālsatiksmes pārvadājumi,bet produkts nav bojājumu un labi darbojas.Lūdzu, neatveriet strīdu par bojāts iepakojums kastē,mēs nepieņemam,lūdzu, nav pasūtījumu, ja jums prātā.Paldies izpratni.Lūdzu, sazinieties ar mums vispirms, ja ir kādas problēmas,nav domstarpību un mēs centīsimies atrisināt jūsu problēmu.Paldies par jūsu atbalstu Rapoo.

Tagi: klusa klusa tastatūra, Klaviatūras, coolmoon ventilators, tastatūras mechan, mause rapoo mt750, kašmiras korejas tastatūras, spēle keybord, atbalsta pc spēļu, tastatūru mac, peles rapoo
Gadījumā objekts Desktop
Modeļa Numurs X220T/8000T/X221T/8000GT
Optiskā Izšķirtspēja 1000 DPI
Sertifikācija ROHS
Zīmola Nosaukums rapoo
Peles Pieslēgums Bezvadu
Iepakojums
Klaviatūras Pieslēgums Bezvadu
Interfeiss USB
Produkti Statusu Sastāvs
Veids Bezvadu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Atbalsta Cilvēku Projektēšana
Ar Multimediju Funkciju Taustiņi
Rapoo Modelis x221

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti