Izpārdošana

€80.65

€107.53

Mūsdienu led griestu gaismas dzīvojamā istaba guļamistaba alumīnija korpuss tālvadības pults sākuma griestu lampa apgaismojums hroms/zelts gatavo

Pievienot atsauksmi

1. Ievedmuitas nodokļi, nodokļi un citi muitas formalitātes maksas nav iekļautas postenī cenu vai kuģniecības izmaksas.Tie ir pircēja pienākums.Pls sazinieties ar muitas iestādē, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms pirkuma.Mēs varētu deklarēt zemāku vērtību, lai palīdzētu jums izvairīties no dažām nodokļiem uz savu pieprasījumu.

2. Mēs jums izlemt, kuģniecības metodi visiem BEZMAKSAS PIEGĀDE pasūtījumiem.Ja jums ir nepieciešams īpašs piegādes metodi, pls atstāt mums ziņu, ja laišanas pasūtījumu.

3. Mūsu mērķis ir nodrošināt labas kvalitātes produktiem, lai katram klientam.Visi mūsu produkti ir pārbaudīti, pārbaudīti un pildīta labā stāvoklī, ar pareizu rezerves daļas.Ja preces esat saņēmis, ir kļūdaina, pls sazinieties ar mums tūlīt, mēs sniegs jums vislabāko risinājumu(nosūtīt nomaiņu vai kompensāciju)

4. Pls neatveriet strīdu vai rakstiet slikts vai neitrāla pārskata tieši, bez jebkāda kontakta.Jums ir mūsu vārdi šeit: Visas problēmas var atrisināt ar labas komunikācijas, mēs ceram, ka visi mūsu klients ir apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu.Ja jums ir kādas problēmas, par savu produktu vai pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, un mēs dos jums perfektu risinājumu.

Pircēji, kurai vietā, lai, tiks uzskatīts, ka piekrītat šiem lietošanas noteikumiem.

5. Mūsu ir ražotājs, kas tieši , mēs varētu darīt, ne tikai parastās gaismas parādīja uz mājas lapā, bet arī pielāgot gaismas uz jūsu īpašo pieprasījumu.Laipni aicināti sazināties ar mums.

6. Nosūtiet mums ziņu, laipni aicināti sazināties ar mums jebkurā laikā, mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.

Tagi: ceil lukturi led, ziemeļvalstu bēniņi griestu gaismas, dēls lampas, spilgti mājas apgaismojums, lamparas techo, galda lampas, griestu lightes mūsdienu, celing lampas, apaļa griestu gaismas ķermenis, alvas griestu lampas
Garantijas laiks 2 Gadi
Vienuma Tips Griestu Lampas
Zīmola Nosaukums FANPINFANDO
Instalējiet Stils Uz virsmas montēta
Spriegums 90-260V
Apdare Dzelzs
Modeļa Numurs led griestu lampas 1033
Gaismas Avots LED Spuldzes
Izmantošana Ikdienas Apgaismojums
Apgaismojuma Jomā 10-15square metri
Slēdža Tips Tālvadības Pults
Stils Mūsdienu
Ir Smart Ierīces No
Skaits gaismas avotiem > 20
Korpusa Materiāls Ironware + Akrils
Ir Regulējamas,
Barošanas Avots AC
Pamatnes Tips Ķīlis
Ir Spuldzes Iekļauts
Sertifikācija VDE
Technics Pārklājumu
Funkcijas Mūsdienu Led Griestu Lampas
krāsa Zelta
Materiāls Alumīnija
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Pieteikums Pētījums

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti