Izpārdošana

€18.12

€19.08

Karstā pārdošanas Eiropas 3D sveķu ziedu sienas karājas Mājās bāra Mēbeļu amatniecības TV fona sienu apdare, baltā, rozā, zilā puķe

Pievienot atsauksmi

Lielums tiek mērīts ar roku, tāpēc tur ir 2-3cm izmērs kļūdas.

Ja jums ir nepieciešama citu sienu tapsējuma, lūdzu, noklikšķiniet šeit:

1. Preces tiek nosūtītas pa Pastu Ķīnas Gaisa Pastu;panākt, ka lielākajā daļā valstu un reliģiju robežās no 15 līdz 30 darba dienām.

2. Mums piegāde priekšmetus, 3 darba dienu laikā (neieskaitot brīvdienas un svētku dienas) pēc saņemt maksājumu.Mēs kuģis savu adresi, lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir pareiza.Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu savu adresi, lūdzu, sazinieties ar mums.

3. Ja jūs vēlaties kādu citu nosūtīšanas, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums jebkurā laikā.

1. Ja jums ir kādi qustions par vienumus, kas jums saņemta, lūdzu, sazinieties ar mums uzreiz.Mēs atrisinātu tā, lai jums, cik ātri vien iespējams, ja jūs neesat apmierināts ar vienumus, ko esat iegādājies, atgriešanās ir pieņemams 14 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis preces, vai nomainīt preces jums, lūdzu vērst uzmanību, ka kuģniecības un pārkraušanas maksu par atpakaļ nosūtītās preces būtu jāsamaksā ar jums.

1.Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, tāpēc, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes.Ja jūs neesat apmierināts jebkāda iemesla dēļ, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs atrisinātu problēmu, līdz esat apmierināts.Liels paldies par jūsu palīdzību.Protams, mēs atstās pozitīvas atsauksmes par mūsu veida pircējiem.

Tagi: widing apdares rozā, zila statuetes, ziedu sienas, zila ziemassvētku eglītes rotājumu, sapņu ķērājs, repo, gultas piederumi apdares rozā, briedis zāle, banner photo booth, zila ziemassvētku dekori
Stils Eiropa
Zīmola Nosaukums Pang-Q
Tēma AUGU
Materiāls Sveķu

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti