Izpārdošana

€4.78

Baby Zēni Ziemassvētku Apģērbu Komplekts ar garām Piedurknēm Top+Bikses 2GAB Santa Claus Cosplay Kostīmu Cute Karikatūra Jauno Gadu Baby Set DS19

Pievienot atsauksmi

Ieteicamais bērnu augstums ir tikai jūsu zināšanai, ne tieši pēc dažādiem zīdaiņiem un bērniem.Izmērs varbūt 2cm/1 collu neprecizitāte, jo rokas pasākums.Lūdzu, pārliecinieties, ka esat izlasījis mērījumu, pirms izvēlaties izmēru.Ja jūs neesat pārliecināti par izmēru, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani.

1.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes .Pozitīvu (5 zvaigznes), kas ir ļoti svarīgi mums, lūdzu, padomā divreiz, pirms došanās atsauksmes.

2.Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvu (1-3 zvaigznēm) atsauksmes vai darīt detalizētu vērtējumu.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu.

1. Mēs pieņemam AliPay West Union, Moneybooker un TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Visas preces ir noliktavā.Jūs varat maksāt to tieši.Lūdzu, sazinieties ar mums 24 stundu laikā, ja jums ir jebkādas problēmas ar samaksu.

SAGATAVOT SŪTĪJUMU LAIKS:

Tāpēc, ka mēs galā ar daudz pasūtījumus, katru dienu, parasti mēs organizēt sūtījumu ietvaros 1-5 dienu laikā, lūdzu pacietīgi gaidīt un atvainojamies par sagādātajām neērtībām.

PAZIŅOJUMS:

1.Ja jūs izvēlaties express shipping, lūdzu, piedāvā mums savu pareizo kontaktpersonu tālruņa numuru, gadījumā, ja vietējā pasta nodaļā nevar ar jums sazināties, lai sūtījumu paņemt, kad tā ierodas.

2.Žēl, ka mēs neatbalstām P. O. Kastes adresi, lūdzu, atstāt mums ziņu par jūsu pareizo adresi, ja jums vietu pasūtījumu.

Tagi: Citroen Modeli, 132 modelis, grāmata auduma, citroen rotaļlietas, rezervēt par kazlēnu, rattl, citroen ds modelis, bērnu grāmatu skaņas, lējumiem modelis, grāmatu mazulis
Zīmola Nosaukums BBURQT
Vienuma Tips Komplekti
Nodaļas Nosaukums mazulis
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Modelis Tips Drukāt
Slēgšanas Tips Pulovers
Materiāla Sastāvs Kokvilnas Maisījums
Materiāls Kokvilnas
Apkakle O-Veida Kakla
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Dzimums Bērnu Zēniem
Modeļa Numurs BS00047
Piedurknes Stils Regulāri
Auduma Veids Worsted
Stils Ikdienas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti