Izpārdošana

€43.26

€78.65

Taktiskā Ķiveres Austiņas Trokšņu Samazināšanas Skaņas Uztveršanas Armijas Šaušanas Dzirdes Aizsardzības Austiņas Airsoft Militārās Austiņas

Pievienot atsauksmi

Taktiskā Ķiveres Austiņas Trokšņu Samazināšanas Skaņas Uztveršanas Armijas Šaušanas Dzirdes Aizsardzības Austiņas Airsoft Militārās Austiņas

Produkta Informācija:

Produkta Nosaukums: WST 5. austiņas(ar skaņu uztveršanas & trokšņu samazināšanas funkciju)

Produkta Materiāls: Skaņas izolāciju, kokvilnas,ABS(šoks pierādījums šķiedru piedevas tipa)

Austiņas Krāsa: Melns, Zaļš, Bēšs

Austiņu Svars: 400g

Mikroshēmu Sistēma: HS-WST05 (piektās paaudzes mikroshēmu)

Valkā Metode: Ķivere versija

Applicabel: Airsoft šaušana, apmācību, grupas darbību, taktisko spēles,utt.

Piezīme: 1.Ar izmantot AAA baterijas (2gab)(baterijas nav iekļauts)

2.Ar skaņu uztveršanas & trokšņu samazināšanas funkciju

3.Izmantojiet austiņu ar RĀCIJSAZIŅAS

1.Mēs pieņemam DARĪJUMA-Master card,visa,Boleto,TEF,Maestro,webMoney,QIWI, Yandex.Naudu; Bankas Pārskaitījums, Western Union. 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

Mēs piedāvājam dažādu sūtījumu pakalpojumu par dažādiem pieprasījumu, kā sekot 1.Ķīnas ziņu gaisa pasts , bezmaksas piegāde lielākā daļa valstī,bet nedaudz ilgāku laiku, jums ir nepieciešams, ir pietiekami daudz pacietības, lai gaida produktus.Parasti aizņem 18-35 darba dienu laikā lielākajā daļā valstu, 2.EMS, tā veic aptuveni 5-20 darba dienas.Tas ir ļoti labs sūtījuma veidā, iesakot jums.Bet jums nav jāmaksā par papildu sūtīšanas maksa.

3.FEDEX/DHL/UPS/TNT/NODEVU, kas ir ātrāk, bet tas ir pārāk dārgi, parasti ilgst 3-12 darba dienas, jums būs jāmaksā par papildu sūtīšanas maksa.

4.Sekošanas informāciju parasti atjauninājumus aptuveni 3-5 dienas, ja neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs PIEKRĪTU JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA .NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.

100% klientu apmierinātība ir mūsu mērķis !

1.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigžņu atzinību, būs ļoti appreciated.

2.Ja ne, Mēs patiesi ceram, ka jums nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, labi izmēģināt mūsu labāko darbu, problēmām, ārā pozitīvi.Paldies.

Tagi: p90 ierocis, foamer piens, ķivere pilots, ķivere militāro, p90, airsoft gun, motora paramotor, earphon, airsoft austiņas, airsoft-a helmet
Piezīme Nepieciešams lietot ar RĀCIJSAZIŅAS
Preces nosaukums Taktiskā austiņas
Valkā Metode Ķivere versija
Austiņu svars 400g
Funkcijas Ar skaņu uztveršanas & trokšņu samazināšanas funkciju
Piemērojams Airsoft šaušana, apmācību, grupas darbību, taktikas spēles
Veids Skaņas uztveršanas&noise reduction-filmēšana austiņas
Pakete Ietver 1*taktiskā austiņas
Akumulators 2 gab AAA baterijas (nav iekļauts)
Headet krāsa melns/zaļš/melns/multicam/oglekļa šķiedras 8 krāsas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti