Izpārdošana

€20.46

€24.95

Karstā pārdot! Pvc siltuma sarukt somas/iepakošanas soma 40X50cm 100GAB

Pievienot atsauksmi

100gab 40*50Cm PVC Heat Shrinkable Somas

PVC Heat Shrinkable Soma ir izgatavota no polivinilhlorīda (PVC) kolofonijs un desmitiem palīgmateriāli.Tā ir veidota ar otro reizi sprādziens.Tas ir sava veida filma, kas samazinās siltuma un wraps cieši uz produktiem.Tāpēc to var uzlabot uzņēmuma tēlu, uzlabot produktu kategorijā.Tagad PVC Heat Shrinkable Soma ir viens no visbiežāk izmanto heat shrinkable materiālus.Izmērs: 40*50cm U salvija: plaši jomā, vīns, ēdināšana, sporta preces, dezinficēti trauki, elektropreces, preces, mākslas izstrādājumi, grāmatas, medicīnas, kosmētikas, instrumentu, keramikas, sadzīves elektroiekārtu, aparatūras produkti, glasswork un precīzu instrumentu, un tā tālāk.M aterial: PVC Rīki: izmantojot sadzīves matu fēns vai citi rīki, kas var trieciens karsta vēja trieciens

Īpašības Un Priekšrocības:

1. Spēcīga heat-shrinkable spēkā, tas tiek samazināts, saskaņā ar formas izstrādājumus.

2. Laba pārredzamība, tā var pierādīt, izskatu produktiem skaidri.

3. Pielāgot Samazināt likmi brīvi, labu manevrētspēju un plastmasas jaudu.

4. Laba izturība un cietība, bez trausluma, lielisks asaru pretestību.

5. Vides Aizsardzības un kārtīgs.

6. Plaša izmantošana, mitruma un korozijas izturība, ūdensizturīgs.

7. Mūsdienu modes izskatu.Uzlabot tēlu produktiem.

1) Vācija klientiem , ja u vēlaties, lai kuģis ar FedEx vai TNT , lūdzu, pastāstiet mums savu EORI numuru .Bez tām, mēs varam tikai ar DHL, Honkongas pastu vai Ķīnas ziņu !

Krievijas klientiem , lūdzu, pastāstiet mums savu vārdu, uzvārdu (vismaz 3 vārdiem) , tai skaitā vārds, otrais vārds un uzvārds, pretējā gadījumā krievijas pasts būs ne relīzes paku un atpakaļ uz Ķīnu !

Par Brazīlijas/Argentīnas/Čīles klientiem , ja jūs vēlaties, lai kuģis ar FedEx, DHL, TNT, UPS, lūdzu, pasakiet man savu nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs ( CUIT, CPF vai CNPJ ).Bez tā, Muitas atgriezīsies preces uz Ķīnu .

2) Pasaules kuģniecības (Izņemot dažas attālās valstīs); Pircējs ir atbildīgs par Attālā rajonā, Bezmaksas, visiem Muitas nodokļiem vai Ievedmuitas nodokļa, ja iznāca.

3) Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

4) Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

5) Dienesta tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, kavēšanās, jo īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6) Ja jums vēl nav saņēmis savu pasūtījumu, pēc 30 dienām no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

1) Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoto un mēs nevarēsim izmaksāt jums.

2) atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

3) Mēs atmaksāsim pilnu jūsu maksājumu, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, pēc tam, kad pircējs un Pārdevējs atcelt darījuma, no Dizainadienas.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4) Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību.Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.

Tagi: siltuma pack, sildītājs pack, karstā plēves apvalkā soma, mayitr plēves apvalkā soma, pievilkšanas soma, poliolefīna siltuma sarukt wrap somas, siltuma sarukt plastmasas plēvē iepakojums, modelis rokassomu soma, kambodža, siltuma sarukt vistas somas
Specifikācija 100pcs/pack
Materiāls pvc siltuma sarukt somas
Modeļa Numurs 40*50cm
Izmērs S

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti