Izpārdošana

€5.16

€7.37

HeyMamba Zelta Cilvēka Galvaskauss Statuja Skulptūru Sveķu Galvaskausa Mūsdienu Sākuma Halloween Dekorēšanai Dāvanu

Pievienot atsauksmi

Laipni lūgti manā veikalā!Laipni lūdzam Vairumtirdzniecības un Noskaidro cenu.Laipni OME zīmēšanas un paraugu izmeklēšanu.

Produkta Informācija

Sveķu Galvaskausa Dzirdējis Par Halloween Apdares Materiāls: Sveķi Krāsa: Kā parādīts attēlā Izmērs: Kā parādīts attēlā Paketē iekļauts: 1 gab. x Sveķu Galvaskausa Dzirdējis ATBALSTA: Mazumtirdzniecības/Vairumtirdzniecības/OEM/Pielāgots/Dropshipping Piezīme 1: 1 Inch=2.54 CM; 1 CM=0.39 Collas.2. piezīme: Sakarā ar citu, kas ražo partijās, var būt novirze par 0.5-1.5 CM priekšmetiem.3. piezīme: Krāsas uz jūsu datora moniter var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma krāsas atkarībā no jūsu monitora iestatījumiem.

ATSAUKSMES

Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu,lūdzu, Lūdzu, atstājiet 5 zvaigžņu vērtējumu, Ja mums nav pietiekami labs, lai jūs nav apmierināti vietu, lūdzu, pastāstiet mums, tāpēc ka mums būs darīt labāk.Pirms preču nosūtīšanas,Mēs esam bijuši rūpīgi pārbaudīti, lai pārliecinātos, ka jūs varat saņem neskartām precēm.Bet, ilgāks piegādes laiks precēm,neizbēgami ;lūzumi;deformācijas;skrāpējumiem,sadalīti, un tāpēc,ja tiem gadās,Pls sazinieties ar mums.Mēs sniegsim risinājumu 48 stundu laikā. (Labākais veids, kā risināt šo problēmu, ir sazināties,Lūdzu, saprast)

Q&A

1. Pārdevējs atbalstu pielāgošana un vairumtirdzniecības vai drop shipping ?Pielāgošanas pasūtījumi: Lūdzu, sazinieties ar mums Vairumtirdzniecības pasūtījumiem: lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu vairumtirdzniecības cenu.Piliens kuģniecības pasūtījumi: lūdzu, atstājiet piezīmes kritums piegāde pirkumiem no jūsu pasūtījumu,tāpēc mūsu colleauge varēja redzēt, ka un nebūs iekļauta rēķinā, un mūsu veikalā informāciju utt.. 2. Kā es varu darīt, ja šīs preces ir salauzta vai bojāta, vai mazāk, vai man tas nepatīk?Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, pirms rakstīt atsauksmi, vai atverot strīdu.Mēs varētu atmaksāt naudu vai nosūtīt jaunu vienumu, lai jūs. 3. Vai ir kāds muitas nodoklis?Tas ir pamatnodokļa iedzīvotāju maksāt nodokļus saskaņā ar vietējiem tiesību aktiem.Lūdzu, maksā muitas nodokli saskaņā ar vietējo politiku.Paldies!

Tagi: jewelri, dejotāja statuja, halloween rotaļlietas apdare, galvaskausa dekoru, sculptur, reliģisko statueti, dekoru skulptūra, dekors briedis, mājas biroja interjers mūsdienu, mājas dekori
Materiāls Sveķu
Piemērojamo skatuves Halloween/Home/Bārs/Partijas Apdare
Tēma cilvēki
Zīmola Nosaukums HeyMamba
Reģionālā Funkcija Eiropa
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti