Izpārdošana

€50.90

€62.85

12pcs Linkboy Loka šaušanas Oglekļa Bultiņas, 5inch Turcija Spalvu Mērķa Punkta 90gr Padomus Nock Tradicionālo Longbow Loku Medības

Pievienot atsauksmi

RM10330667658946870 12pcs Linkboy Loka šaušanas Oglekļa Bultiņas, 5inch Turcija Spalvu Mērķa Punkta 90gr Padomus Nock Tradicionālo Longbow Loku Medību Apraksts:

Taisnuma:+/-.003"

Mugurkaula:300 340 400 500 600

Svars:tajā redzams attēlā

Garums:30inch(sp300 340 400)32inch(sp500 600)bezmaksas samazināt

ID:6,2 mm

Vārpstas Materiāls:Oglekļa

Vieta:90gr

Nock:plastmasas Nock

Paziņojums:

Mēs varam to nosūtīt uz Krieviju .

Jums ir nepieciešams mainīt Krievijas uz citu valsti, ja jūs to pasūtīt.

Tad atstāt ziņu,kas mums ir, mēs nosūtīsim to uz Krieviju

Piegāde:

Piegādes Laiks: parasti Mēs kuģis pasūtījumu 24 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti ganāmpulka vienības.Mēs apsolām, lai kuģis visi pasūtījumi apņēmusies piegādes laiku.

Kompensāciju un Vēlreiz: Mēs sniedzam garantiju par kvalitāti mūsu produktu , Mēs atsakāmies, lai atgrieztos bez paziņojuma.Step1), Lūdzu, informējiet mūs, ja produkts nav strādā labi.Step2) Lūdzu, sniedziet pēc iespējas detalizētāk par šo problēmu.Step 3) Lūdzu atgriezt preces ar tā sākotnējo iepakojuma materiālu.Tas ir ļoti svarīgi, ka sazinieties ar mums, lai saņemtu palīdzību, pirmkārt, jebkurā gadījumā.Lūdzu, nekautrējieties lūgt mūs, ja jums ir kādi jautājumi pēc pārdošanas .

Atsauksmes:

Lūdzu, pārliecinieties, ka jūs piekrītat šiem noteikumiem, pirms jūs veicat pasūtījumu.mēs gribētu, godīgs & sirsnīgu pircējiem, un tas ir ļoti apsveicami, ka jūs atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, mēs darīsim paši arī.Ja jūs atbilstat kādas problēmas ar mūsu priekšmetu vai pakalpojumu, vienkārši justies brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt jebkuru atsauksmes, mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu, ka jūsu apmierinātība.

Par Mums:

Ningbo LinkBoy Āra sporta Co., Sia i s, kas atrodas Ninbo Pilsētas,Ķīnā,kas dibināta 1995. gadā. Pie tā ir bigging tas galvenokārt ražoti metāla aparatūru.jo īpaši medību arrowhead kādu ārvalstu zīmoliem .Tagad tas ir profesionāli padarītu bultiņas un piederumi ,loku piederumi, medības, medību bultu punktu un broadheads un saistītie produkti.Mums ir stingra kvalitātes kontroles sistēma un komanda .mēs piedāvājam OEM service daudziem pazīstamiem zīmoliem pasaulē.Tajā pašā laikā, mēs esam developping mūsu pašu zīmolu "Linkboy Loka šaušana", aģenti pārdod mūsu produkti ir ļoti labi express par šo darījumu tirgus.Un mēs turpināsim developping jaunu un labāko produktu pircējiem.

Tagi: noteikt broadhead, loka šaušana linkboy, pan turcija, priekšgala tradicionālo longbow, longbow, f priekšgala medības, koka statīvs medību zābaki, šaut mērķi, efero kājām, g nock
Zīmola Nosaukums Linkboy Loka Šaušana
Bultiņas nock ielikt nock
OD 7.6 mm
ID 6.2 mm
Taisnuma +/- .003
Vārpstas Materiāls oglekļa
Garums 30inch 32inch
Bulta Norāda 90gr
Modeļa Numurs YGXL-11
ir-pielāgot
Veids Bultiņas
Izmantošana Medības
bultiņas dzirnavas 5 collu turcija spalvu
mugurkaula 300 340 400 500 600
Svars tajā redzams attēlā

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti