Izpārdošana

€4.31

Mijia Petoneer Smart Pet Ūdens Padeves Kaķi, Suns, Darbs Ar Mijia APP1.9L Dzeramā pet piegādēm

Pievienot atsauksmi

Zīmols: Petoneer Apraksts :

Var savienot ar Mijia APP, lai uzraudzītu ūdens padeves jaudu jebkurā laikā

- Dabas Iedvesmotas, Sākot Ar Dzeramo "Dzīvais Ūdens"

Likvidēt veidā, dzeramā ūdens atpakaļ, izmantojiet tehnoloģiju, lai atrastu dabas rakstura, nodrošina dabisku svaiga ūdens avots, 24 stundas diennaktī, un katrs mazliet mīlas dzēriens ir tīrs.

- Mazi Izmēri Un Lielu Jaudu, Ļaujiet Mājdzīvnieki, Dzēriens Ātri

Saskaņā ar kompakts un vienkāršs izskats, ir pietiekami daudz jaudas hidden; ūdens uzglabāšanas spaini var turēt līdz 1L ūdens, kuru var apmierināt kaķiem un maziem un vidējiem suņiem, vairākas dienas no dzeršanas, pat tad, ja lāpstu amatpersona dodas īsi un dodas bez jāuztraucas.

- Vienkārša Pogu Dizaina Darbība Ir Vienkārša

Tikai vienu pogu, tiek pievienots atpakaļ uz galveno vienību, lai izmestu papildu kontroles maiņa.Noklikšķiniet uz pogas, lai pagrieziena rādītājs ieslēgts vai izslēgts un nospiediet un turiet, lai nodzēstu filtrs dzīvi.Funkciju pogas ir vienkāršotas, Lai katrs ģimenes loceklis var ātri sākt.

- Automatizēta Ūdens Līmeņa Izpētes,Anti-Dry Aizsardzība

Automātiski kontrolē ūdens līmeni uzglabāšanas kausu, zema ūdens līmeņa, automātiski pārstāj darboties, un indikators mirgo sarkanā krāsā, tajā pašā laikā, lai jūs varētu pievienot ūdeni, lai novērstu aprīkojuma bojājums, ko izraisa ūdens trūkumu, un izmantot to, drošāka un drošāka.

Specifikācijas : Zīmols Petoneer (XIAMI Sadarbības Zīmolu) Modelis FSL020 Materiāls ABS Krāsa Balta Svars 750g Izmērs 180 x 175 x 147mm Spriegums DC 5V / 1A Tilpums 1.9 L komplektā Ietilpst :

1 x Automātiskais Pet Dzeramā Dozatoru

Tagi: mājas xiaomi, Xiaomi, mija xiaomi, KISS KISS FISH, xaomi mija, smart xiaomi, petoneer ūdens, pompadour, mijia xiaomi, xiaomi mājdzīvnieki pet bļoda
Kontaktdakšas Tips EU
Barošanas Avots Akumulators
LCD Displejs No
Materiāls Plastmasas
Ir Smart Ierīces
Max Izejas 500G
Zīmola Nosaukums mijia
Min Jauda 50g
Ar Ūdens Dozatoru
Gyro mājdzīvnieki kaķi ūdens maisītājs
Max Ātrums Xiaomi Mijia Youpin Petoneer
Laika Iestatīšana
Modeļa Numurs Mājdzīvnieki Piederumi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti