Izpārdošana

€6.82

€11.17

Automašīnas salona Atmosfērā Apkārtējo Zvaigžņu Gaismu DJ Krāsains Mūzikas Skaņas Indikators Tālvadības pults apkārtējās gaismas, Balss Kontrole, LED Gaismas

Pievienot atsauksmi

Automašīnas salona Atmosfērā Apkārtējo Zvaigžņu Gaismu DJ Krāsains Mūzikas Skaņas Indikators Tālvadības pults apkārtējās gaismas, Balss Kontrole, LED Gaismas

Specifikācijas:

Produkta nosaukums:Elkoņbalsti kaste zem zvaigžņotās debess Darba temperatūra:-20℃~70℃ Laiks:10000 stundas Jauda:100mw Darba spriegums:5V Līnijas garums:1,5 metriem Viļņa garums:650nm Drošības pakāpe:III Klase B Svars:0.104 KG Ūdensizturīgs pakāpe:iedarbību ipx4 Uzstādīšanas vietas:Rokturim lodziņā atrašanās vieta Uzstādīšana line:USB ligzdu Piezīme: 1. Atšķirības, gaisma un displejs, krāsu preci var nedaudz atšķirties attēlus. 2. Lūdzu atļaut 0.1-0.2 cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.

Funkcijas:

Gaismas lāzera gaismas līdz zvaigžņotām debesīm.Vasaras debesis ir tik skaista,tik tālu prom, tik ilgas.Es sēdēju uz zemes, bauda vēsā vasaras vakarā, skatoties burvīgs debesīm.Spožāko zvaigžņu nakts debesis vienmēr apgaismo manu ceļu un gaismas mana dzīve 1.USB spraudni universālo:Vispārējo dators, mobilo tālruņu uzlāde galvu, uzlādes dārgumu, auto dūmu šķiltavas un citas USB ligzdas 2.Balss aktivizēta vadītāja:5V vadītāja, balss vadības režīms, mūzikas skaņas kontroles indukcijas gaismas pārsprāgt 3.Bezmaksas regulēšanas leņķis:The starlight ir pielāgotas 90 grādiem uz augšu un uz leju, kas piemērots braukšanai dažādos virzienos. 4.Spilgti uzmanības centrā:Iebūvēts izcelt diodes, gaismas avots, zemu enerģijas patēriņu un augstu spilgtumu. 5.Ūdensizturīgs, bez noplūdes line:Ūdensnecaurlaidīga pārklājuma tehnoloģija ir piemērota cietā būra bez noplūdes ārstēšanai. 6.Nesagraujošā uzstādīšana 3M līmi:Nav nepieciešams, lai perforators, viegli uzstādīt. 7.Garums līnija ir 1,5 metrus:Konfigurēt 1,5 metru līnijas.kopumā visi modeļi.

Modelis ieviests:

1.Mirgojošs režīms: Starlight lēni zibspuldzes režīmu, un flashover režīmā pēc starta 2.Balss vadības režīms: Ja ir mūzika, starlight būs mirgošanas ar ritmu un intensitāti, mūzika, un ja nav mūzikas, starlight būs ne turm par 3.Elpošanas modelis: ar starlit laternas, pakāpeniski kļūst tumšāka un tumšāka, veidojot elpu scintilācijas efekts.

Silts Piezīmes:

①Will piegāde jūsu pasūtījumu par pirmo reizi,ar stingru kvalitātes kontroli,arī iepakotas pastu. ②We ir labas biznesa attiecības ar express company.Piedāvājot vairākus variantus,piemēram,Dizainadienas.lv,DHL,Ķīna post,EMS...... ③We ir lolot katru pasūtījumu.Ja jums ir jebkādas problēmas,lūdzu, sazinieties ar mums tiešsaistē pēc pirmā reize,būs ar to tikt galā nekavējoties.Ja viss ir perfekti,lūdzu, sniedziet mums 5 stras atsauksmes.

Divreiz.V tika dibināta 2015. gadam.No rūpnīcas uz fizisko vairumtirdzniecības veikals.Tagad mums ir izveidot profesionālu komandu, lai pakalpojumu mazumtirgotājs online klients.Mēs koncentrēties uz to, automobiļu HID & LED apgaismojuma un interjera aksesuāri.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums iepirkšanās pieredzi naudas vērtību.

Tagi: interjera led rgb, w3x16d, neona uz auto, auto led s, apkārtējā lampas, automašīnas salona led rgb, apkārtējā led, krāsu mūzikas mājas, auto mūzikas ritmu lampas, 90 grādu lāzera
Vienuma Tips Atmosfēras Lampas
Montāžas Līnijas USB ligzda
Ūdensizturīgs Pakāpe Iedarbību ipx4
Zīmola Nosaukums DIVREIZ.V
Preces nosaukums Roku kastē zem zvaigžņotās debess
Dzīvības 10000 stundas
Svars 0.1KG
Uzstādīšanas vietu Margas lodziņā atrašanās vieta
Līnijas Garums 1,5 metriem
Viļņa 650nm
Drošības pakāpe III klase B
darba temperatūra -20℃~70℃
Darba Spriegums 5V
Jauda 100mW

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti