Izpārdošana

€7.93

€10.29

Chicinlife 1 16 18 21 30 35 40 50 Gadus Vecs Balons Happy Birthday Banner Pieaugušo 1. Dzimšanas dienas svinības Jubilejas Dekoru Piederumi

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

Daudzums:1set

Materiāli:Folija

Lateksa Balonu Izmērs:10inch

Zvaigzne Folijas Balons:18inch

Krāsa:lai izvēlētos ,kā attēlu

Iepakojums:

1Set Happy Birthday Banner

16Pcs 10inch Lateksa Baloni

4gab 18inch Zvaigžņu Folija Baloni

2gab 16inch Skaits, Folija Baloni

Piezīme:

1. Jo atšķirība starp dažādām parāda, kā rezultātā krāsu attēlam ar faktisko saņemšanas krāsu preces parādīsies krāsu, es ceru, ka jūs varat saprast! 2.Lūdzu, ļauj 1-5mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Es ceru, ka jūs varat saprast.Kuģniecības un atgriešanās politiku:

1.Mēs parasti pāriet pasūtījumu 24 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas.Iepriekš Piegādes Datums Ir Tikai Atsauce, Dažkārt Tiks Aizkavēta Par Svētkiem, Festivāliem,Slikti Laika Apstākļi, Muitas, Utt.

2. Ķīnas ziņu parasto mazo pakešu plus un Ķīnas ziņu reģistrēta gaisa pasts notiek lēsts, 15-60 dienas.

3. Ieteicams sūtījumiem: Dizainadienas.lv standarta kuģniecības--stabilāku,drošāku,ātrāku.

4. Mēs piedāvājam arī izteikt shippings, piemēram, DHL, UPS, EMS utt, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir steidzami nepieciešama, to, vai to daudzums ir liels.

5. Mēs pieņemam peļņu un kompensācijas, 15 dienu laikā pēc pasūtījuma pabeigta, lūdzu, sazinieties ar mums.

Atsauksmes:

1.Ja jums patīk objektu un apmierināts mūsu pakalpojumus,jūs Varētu dot labu, lai mūs atstāj pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes.Paldies, ka tik daudz.((Objektu, kā Aprakstīts 5 zvaigznes, Komunikācijas 5 zvaigznes, Kuģniecības laiks ir 5-zvaigznes).

2.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, vai pasūtījumu, lūdzu, neatveriet strīdu viegli,Ja jums ir kādas problēmas, nekautrējieties sazināties ar mani,mēs piedāvājam jums apmierināts risinājums par to, ka,Jūsu apmierinātība ir mūsu motivācija to darīt labāk.Paldies ļoti daudz.

Tagi: happy birthday bannere, 21 st balonu, 35 gadu jubileju, 100 gadu dzimšanas dienas svinības piegādēm, 21 numurs baloni, 35 gadus, 21 cipari balonu, 12. dzimšanas dienas svinības piegādēm, juln dzimšanas dienu banner, 35 balonu
Klasifikācijas Ballon
Godu Dzimšanas Dienas Svinības
Zīmola Nosaukums Chicinlife
Materiāli folija,lateksa
Modeļa Numurs A
Forma Stils Vēstule
Daudzums 1Set
Vēstule Folija Balona Izmērs 16inch
Skaits, Gab 1Set
Materiāls Alumīnija Folija
Zvaigzne Folija Balona Izmērs 18inch

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti