Izpārdošana

€12.20

€14.19

1 Gab Sildītājs Siltāks 12v Sēdekļu Auto Sēdekļa Spilvena Vāka Sēdekļa Universālā Ziemas Siltā Automašīnu Sēdekļu Apsilde Pad 12v Automašīnas Apkures Sēdekļa Vāku

Pievienot atsauksmi

- Izgatavotas no augstas kvalitātes PU ādas, nodiluma izturīga materiāla, izturīgs, ūdensnecaurlaidīgs un mitruma necaurlaidīgs, ilgs kalpošanas laiks, videi draudzīgu un veselīgu.

-12V automašīnas ir universāla, elpojoša un viegli tīrāma.

- Viegli uzstādīt, pievienojiet piesmēķētāja kontaktligzda ar zemējuma kontaktu, lai saglabātu siltumu.

- Vienpusēja temperatūras kontrolieris, pieejami gan augstas un zemas atzīmes.

-Pārkaršanas aizsardzība, iebūvēta temperatūras kontroles sistēma, sasniedzot 50 ° C, tas ienāk ar nemainīgu temperatūru no valsts, lai izvairītos no apdegumiem.

-Strāvas spraudni no kontaktligzdas, kas izgatavoti no augstas temperatūras izturīgi pret liesmu slāpējošiem materiāliem un ir iebūvēts drošinātājs, lai novērstu īssavienojumu.

- Apakšā blīvu aizbāzni daļiņas, neslīdoša un bez turbo.

-Ziemas rokas un kājas ir viegli stīvs, kas apvieno braukšanas drošības apdraudējumiem, gaisa kondicionieris, palielinās degvielas patēriņš.Izmantot sēdekļu spilveni var atrisināt šīs problēmas, lieliski.

Apraksts:

Materiāls: PU āda

Krāsa: melns, Brūns

Spriegums: DC 12V

Produkta izmērs:

Sēdekļa spilvena 106*50cm;

Pagalvi 31*24cm

Iepakojuma saraksts:

Auto apkures sēdekļa blīvi *1,

Pagalvi blīvi *1,

Temperatūras kontroles slēdzis *1,

Āķis *1 iepakojums

Tagi: supervaronis infant car seat covers, purpura tauriņš automašīnu sēdekļu pārvalki, raksti nosaka automašīnu sēdekļu pārvalki, silts auto sēdekļu pārklāji, sarkanā silts auto pārsegi, silts sēdekļa vāku karsē, viegli auto sēdekļu pārvalki, silts ratiņus, auto sēdeklīti, auto sēdekļa vāku auto kažokādu un siltu, dīvaini mūzikas automašīnu sēdekļu pārvalki
Komplekts Gabals 1
Vienuma Tips Seat Covers & Atbalsta
Īpašas Pazīmes Apkure
Piemērojamo Sezonu Rudenī Un Ziemā
Zīmola Nosaukums Vehemo
Materiāla Tips PU

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti