Izpārdošana

€6.60

€16.91

4# Usb Strāvas Elektriskās Apkures Spilventiņu Kājas Siltas Čības Ziemas Roku/kāju Siltāks Mazgājams Ērti Pārnēsājamu Apkures Spilventiņu Flaneļa

Pievienot atsauksmi

USB Elektriskās Apkures Spilventiņu Kājas Siltas Čības Ziemas Roku/Kāju Siltāks Mazgājams

Produkta Apraksts

[Augstas Kvalitātes Silts Materiāls]-- produkts, kas izgatavots no zīdaini plīša auduma, kas sildītājs sastāv no augstas kvalitātes oglekļa šķiedras.Vietējās visaugstākā temperatūra ir līdz 50-60 grādiem pēc Celsija.

[Mazgājams&Izturīgs]--Tas silda pad wrap var iedalīt iekšējās apkures piedurknēm un jakas, un jaka ar neredzamu rāvējslēdzēju.Iekšējās apkures piedurknes var atskaitīt mazgāšanas, ja jums atvērt rāvējslēdzēju.

[Fast apkures]--Tas silda uzreiz un barošanās, sasniedzot nominālā temperatūra 3-6 minūtes.Ideāli piemērots mājām,birojam,āra pastaigas,kempings,utt.

[Plaši Izmanto]--USB Apkures Sega ir mīksta plīša sega ap apkures spilventiņu.Var izmantot, lai Kājām ,sēdekļa spilvena, siltumu.

[USB Power-up, Super Ērts]--] Šis produkts wrap, var iespraust jebkuru 5V USB portu, piemēram, lādētāju,barošanas banka,automašīnas uzlādēšana caur USB un datoru.

Papildus tur ir silts, tas var efektīvi mazināt sāpes, piemērots pacientiem ar artrītu, muguras sāpēm, aukstā zoli un menstruating sievietēm.

Gadījumā scenāriji: mājās, skolā, birojā, auto ceļojums, āra kempings, makšķerēšana un vairāk.

Apkures elementi, kas var tikt noņemts, tīrīšana ir ļoti ērti

Specifikācijas:

Materiāls: super mīksts flaneļa

Izmērs: 29x28CM

Jauda: USB

Temperatūra: 50-60 ° C

Spriegums: 5V

Produkti ietver:

1 x Pēdu Siltāks(ieskaitot USB kabeli)

Tagi: pēdu sildītājs, kāju siltāks, svītrains rokas siltāks, kāju sildītājs, lielu apsildāmu paklāju, roku sildītājs, kājas siltāks usb tupele, siltuma pad, apsildāmi usb šalle, rokas siltāks
Jauda 50W & Saskaņā ar
Siltuma Saglabāšanas Ilgums 6 Stundas & Saskaņā Ar
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Kokvilnas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti