Izpārdošana

€11.79

€13.87

EDIFIER Piederumi, ausu spilventiņi, lai W860NB ANC Bluetooth Austiņas

Pievienot atsauksmi

EDIFIER Piederumi, ausu spilventiņi, lai W860NB ANC Bluetooth Austiņas

Kas ir Iekļauts

Ausu spilventiņi, lai W860NB (pa Kreisi) x 1

Ausu spilventiņi, lai W860NB (pa Labi) x 1

Par W860NB

Padomi

Laipni lūdzam EDIFER Oficiālajā veikalā .Mēs specializējas premium audio risinājumu, kas vitrīna, tehnoloģiju inovāciju un dizaina eleganci.Mēs piegādāsim izcilu skaņas piedzīvojumu ar plašu skaņas sistēmu, par personas izklaides un profesionālo izcilību.

Visus produktus mēs pārdodam, ir 100% patiesa un pavisam jaunus, un ir 1 gadu garantija (izņemot mākslīgo bojājumi), lūdzu, esiet droši, pirkuma.

Cena par mūsu produktiem, neietver tarifus.Dažādās valstīs ir dažādas tarifu sistēmas.Mēs nevaram apsolīt, ka visus zemes gabalus, ir atbrīvotas no muitas nodokļiem.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs centīsimies mūsu labāko, lai sadarboties ar jums.

Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu informāciju par adresātu (vārdu, adresi, tālruņa numuru, utt.) vai produkta krāsu, lūdzu, atstājiet ziņu ar jūsu pasūtījumu pirms mēs kuģis. (Šis pakalpojums nav pieejams laikā liela akcijas, piemēram, 328/11.11, utt.)

Paldies par jūsu uzmanību.Lūdzu, baudīt jūsu iepirkšanās šeit.

Tagi: anc bluetooth austiņas, austiņu turētājs koka, bluetooth neckband trn, pod, bose austiņas austiņas, anc earbuds mi, kotion ausu spilventiņi, tws1, edifier w, edifier x3
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Edifier
Vienuma Tips Ausu Spilventiņi

Uzrakstīt recenziju