Izpārdošana

€3.10

€3.89

Akumulatora Pasaku Gaismas 1M 3M10M Led Bumbu Stīgu Dekoratīvie Gaismas AA Bateriju Darbināmas Kāzu Āra Ziemassvētku Vainags Apdare

Pievienot atsauksmi

Akumulatora Pasaku Gaismas 1M 3M10M Led Bumbu Stīgu Dekoratīvie Gaismas AA Bateriju Darbināmas Kāzu Āra Ziemassvētku Vainags Apdare *Augsts spilgtums, zems enerģijas patēriņš *Āra un iekštelpu apdares gaismas *Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga ikdienas lietošanā *Enerģijas taupīšanas un videi draudzīgi. *LED String Gaismas , Akumulatora barošanu. *Augsta elastība,viegli izveidot jebkurā vietā, kuru vēlaties. *Var likt, vai karājās pie sienas, logi, durvis, grīdas, stiebrzāles, Ziemassvētku eglītes. *Perfekta apdare, Valentīna Diena, Ziemassvētki, citas Brīvdienas, Ballītes, Kāzas, utt.

Gaismas krāsa:Zila/Balta/Warm White/Maināms/Rozā/Violeta

Barošana: 3 AA baterijas (izņemot , jo Ķīna Post ir forbiden akumulatoru).

Slēdža tips: 3 tips

Daudzums LED:10/20/30/50/80/160LEDs

Garums string: 1.2 M/2M/3M/5M/10M/20M

1gb Akumulators Bumbu Stīgu gaismas

1. Pasūtījumi apstrādāti 5 darba dienu laikā pēc maksājuma pārbaude.( nav iekļauts brīvdienas vai nedēļas nogales ). 2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 3. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 4. Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, pēc 30 dienām no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap. 5. Visi produkti, par Dizainadienas.lv ir garantēta piegādāts 60 dienu laikā (90 dienas piegādes Brazīlija).jums ir aizsargātas, ja jūs nevarat saņemt savu pasūtījumu uz laiku.

1. Ar Iekšzemes Atgriež jums papildu 15 dienas, uz augšu, lai pabeigšanas dienas, lai izlemtu, ja jūs vēlaties, lai saglabātu vai atgriezto preci.ja jums ir kādas problēmas,lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu palīdzību. 2. 6 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta vai ļaunprātīgi izmantot). 3. Bojātas preces, ir jāziņo un atpakaļ garantijas laikā.

1. Saņemot produktu, kas bija nopircis un samaksājis par mūsu veikalu, un jūs atradīsiet, tas nav, kā aprakstīts vai ir sliktas kvalitātes, jūs varat sazinieties ar mums, lai atrisinātu šīs problēmas. 2. Jūs saņemsiet pilnu kompensāciju, ja pasūtījumu nav jānonāk Garantija piegādes laiku solīja pārdevējs. 3. Atgriež pieņemti, ja produktu ne tā, kā aprakstīts, pircējs maksā atgriešanās kuģniecības maksa.Vai uzglabāt preci un saņemt daļēju kompensāciju.

1. 5 zvaigžņu pārskats = vairāk atlaižu, ar nākamo pasūtījumu. 2. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atvērt strīdu,mums būs atrisināt jūsu problēmu. 3. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs nolemjat atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs dos jums labāko risinājumu.

Tagi: drenāžas zelta virtuves, diy koka bērnu amatniecība, drenāžas savienotājs 16mm, fet bērniem svara zudums, diy koka grāmatu turētājs, diy koka pudeli vāze, diy sieviešu galvassegu, goyarc ceļojuma koferi, augļa doplera 8 mghz
Feature5 akumulatora gaismas dekoratīvie
Feature2 Akumulatora String Gaismas
Korpusa Materiāls Plastmasas
Modeļa Numurs BatteryLed string gaismas PVC
Feature4 akumulatora pasaku gaismas
Funkcijas 3 AA akumulatora barošanu
Feature1 Ziemassvētku Gaismas, Ārpus
krāsa Silti Balta
Tālvadības Pults No
Sertifikācija ROHS
Brīvdienu Nosaukums Ziemassvētku
Kontaktdakšas Tips NAV
Ir Spuldzes Iekļauts
Barošanas Avots DC
Baterijas Tips AA
Pievienojiet Asti No
Spriegums 6V
Gaismas Avots LED Spuldzes
Garantijas laiks 2years
Garums 500cm
Godu guļamistaba
Zīmola Nosaukums KZKRSR
Pamatnes Tips Ķīlis
Izmantošana Brīvdiena
Apgaismojuma Attālums 1-5m
Mūzika NAV
Galvu Skaits 20-50 vadītājs
Feature3 Akumulatora ziemassvētku gaismas
Ir Regulējamas, No

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti