Izpārdošana

€7.98

€17.34

ABS krāsas mētelis Auto auto taustiņu uz lietu gredzens ķēdē, shell, automašīnu pārsegi Chery Tiggo 3 / 5 Arrizo 7

Pievienot atsauksmi

Pievērsiet uzmanību: ) Lūdzu, izvēlieties ar Atslēgas Pogu un Smart/Locīšanas stila, un pārliecinieties, vai tā ir piemērota jūsu galvenajām pogām, pirms pasūtījuma.Ja jūs varat ne pārliecinieties, lūdzu, sazinieties ar mums, paldies.PIEMĒROTS, KA GALVENAIS Postenis specifika: ) Kuģis: Krāsas mētelis Materiāls: ABS + Sakausējums Krāsa: Sarkana/ melna/ balta Neto svars : 50g Daudzums : 1 gab (tostarp: ABS vāks + sakausējuma ķēdes, izņemot automašīnas atslēgu ) NR. Elegants iepakojums, var izmantot kā dāvanu saviem tuviniekiem un draugiem

Iepirkšanās process:

Maksājums:

• Mēs pieņemam Alipay.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors darījuma.

Sūtījumu:

• Bezmaksas piegāde noklusējuma Ķīna post, lai kuģis ārā, bet dažkārt mēs būtu izvēlieties Singapūra pastu ,lūdzu 7-40 biznesa dienas, lai sasniegtu.

Atgriešanās un kompensāciju:

• Mēs darīsim visu, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

• Mēs jums atmaksāsim, ja šīs preces 15 dienu laikā no jūsu saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti,pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu,un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

• Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Atsauksmes:

• Mums sniegs pozitīvu atbildi, kad prece ir saņemta,mēs ceram, ka jums būs darīt to pašu par mums.

• Ja jūs esat ļoti neapmierināts ar mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs sniedzat jebkādu neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs vienmēr esam ar jums, un mēs esam vienmēr cenšas solove jebkuru problēmu un nodrošinātu vislabāko pakalpojumu, lai jūs.

LIELS PALDIES: )

Tagi: tiggo 5, 3. paraugs apdare, auto cheri, tiggo 4, aizdedzes sveces par peugeot, gti tālvadības, modelis 3 bagāžnieka kaste, toyota corolla bagāžnieka vāks, a3 chery, audi lvds
Objektu Platums 0inch
Materiāla Tips ABS
Īpašas Pazīmes NO
Postenis Diametrs 0inch
Postenis Svars 50g
Vienuma Tips Atslēgu Piekariņi
Zīmola Nosaukums renacer
Objekta Garumu 0inch

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti