Izpārdošana

€6.92

€8.54

198G Jogurts Rauga Starteri, Svaigi, Garšīgi Drošu DIY Mājās gatavots Deserts Jogurta Deserts Veidošanas Rīkus, Virtuves ēdiena Gatavošanas Piederumi

Pievienot atsauksmi

Aizzīmju Punktiem:

1、Ātri un Viegli: Izveidot savu veselīgu un tīru jogurtu komforts jūsu pašu mājās.Tas ir ātri un viegli.Lietošanai ar jebkuru jogurta maker.

2、Plašas Funkcijas: starteris padara pārliecināts, ka jogurts ir gluda, krēmveida un garšīgi katru reizi.Vienkārši pievienojiet nedaudz piena un jūsu iecienītāko mērci, lai iegūtu perfektu rezultātu.

3、Neaizstājams Resurss: raugs ir neaizstājams resurss DIY, kuri vēlas, lai viņu jogurts. 1 paciņas (10 g) no thermophilic probiotikas jogurts starter kultūras, izmantojiet kādu pakešu 1 līdz 5 litri piena.

4、5 Veidu probiotiskās Baktērijas: Satur 5 veidu probiotiskās baktērijas, palīdz veicināt zarnu veselībai un padarīt jūsu gremošanas traktā darbojas nevainojami.

5、Svaigu un Dzīvīgu: ēdiena Gatavošanai mājās gatavotu jogurtu un jums vienmēr ir garantēta, lai saņemtu svaigu un dzīvīgu galvenais produkts (veikala jogurtu, kas saistīts ar papildus konservantus vai termiski apstrādātas, ar dzīvi mikroorganismi, praktiski nav un jogurts nav vienmēr svaigi).

Specifikācijas:

Sastāvdaļas: maltodekstrīns, lactobacillus acidophilus, utt.

Neto saturs: par 198g

Lietošana un devas: 42-45 ℃ raudzēts jogurts 1L

Uzglabāšanas metode: saldēti uzglabāšana

Glabāšanas laiks: 18 mēneši

Iepakojuma Saraksts:

198G Jogurts Rauga*1 Soma

Piezīme:

Ja darbība nav ļoti prasmīgi un nav attiecīgās pieredzes, tas ir labāk nav likt cukuru, pirms padarot jogurts.Pēc fermentācijas procesā ir veiksmīga, pievieno rozīnes, medus vai citi augļi, kas sagriezti mazos gabaliņos jogurts atbilstoši personiskajām vēlmēm (uzmanieties, lai pievienotu augļus ar augstu C vitamīna saturu, piemēram, kivi, kopā ar jogurtu.Garša būs savelkoša.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Tagi: klp cooking, spirta raugs, aktīvais raugs, jogurts, svaiga maska, starteris jogurts, ul cooking, aizkaru cooking, šķīstošā rauga, solo cooking
Materiāls Citi
Sertifikācija CIQ
Modeļa Numurs Jogurts Rauga
Komplekta Numurs 1
Cepšanas & Konditorejas Instrumenti Tips Citi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti