Izpārdošana

€7.58

€10.24

6pcs/set 1 rotācijas kuteris un 5 asmeņi šūšanas quilting audums griešana kuģis rīks

Pievienot atsauksmi

Lūdzu, ņemiet vērā, asmens, ir bez asmens

Funkcijas:

1. Droši pogu, jūs var bloķēt, asmens, lai novērstu skrāpējumus

2. Ērti rokturi, viegli nospiežot rokturi, viegli lietot

3. Var izmantot, lai pielāgotu, griešana, papīra, auduma, ādas, plastmasas krēsls

4. Ar 5 asmeņiem

5. 100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes!

Specifikācijas:

Materiāls: metāls,plastmasa

Krāsa: oranža,melna

Izmērs: aptuveni 16*5.5 cm/6.30*2.17 gadā (LxW)

Asmens diametrs: aptuveni 4,5 cm/1.77 gadā

Materiāls: Plastmasas asmeņi ir 5X

Apraksts:

Plīts virsmas ar drošības bloķēšanas ierīci, ievērojami uzlabojot drošības koeficientu, var izmantot, lai bloķētu asmens bloķēšanas, nav viegli sabojāt.Asmens ir ass un izturīgs, un rezerves asmens ir vienkārša.

Piezīme:

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Saraksts:

1 x Rotācijas Griezējs

5X asmeņi

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR atbilstoši jūsu Kuģniecības address4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas). 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: stikla kristāla sirds, ģimenes koka rāmis, ģimenes tenisa wii u, galaxy tab 2015. gadam lcd, ģimenes koku zealand, pasūtījuma programma 2012. gadam1, ģimenes tshirt lentes, daiwa zvejas apakškrekli, ģimenes vilnas svīteri
Izmantošana tārps
Zīmola Nosaukums VAHIGCY
Materiāls SAKAUSĒJUMA
Modeļa Numurs Griešana Kuģis Rīks
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti