Izpārdošana

€11.31

€14.31

Disney Baby Bite Mūzikas Baby Silikona Molārā Stick Augļu Ēšanas Zobi Vilces Pārtika Augļu un Dārzeņu Papildu Artefakts

Pievienot atsauksmi

Produkta Funkcijas:

Feature1: Unikāls un ģeniāls, formu, dizainu, izsmalcinātu meistarība.

Feature2: unikālā krāsu saskaņošanas dizaina un Disney multfilmu tēlu padarīt to interesantu.

Feature3: ķermeni ir mīksts un ērts, līkne atbilst bērna stāju, un lielas ietilpības iestāde var viegli turēt pārtikas un izvairītos no traipiem, bērnu apģērbs.

Feature4: Rūpīgi atlasīti pārtikas kvalitātes silikona materiāla, BPA-free, var košļāt droši un bez garšas, var būt uzkodas.

Feature5: ķermenis ir tikai par svaru olu.Tas ir viegls un spiediens-bezmaksas.Integrētā pleca siksna dizaina zinātniski izkliedējas svars pārtikas.Bērnu nevar pretoties valkā to.

Produkta Apraksts:

Produkta nosaukums: Disney Bite

Izmērs: Kā Rādīt

Materiāls: Silikagels

Svars: 0.08-0.12 kg

WarmTips:

1. Pilns nosaukums: Ja jums ir krievu pircējs.Lūdzu, pārliecinieties, ka atstāt savu pilnu vārdu (vārds+vecāku vārds+uzvārds) .

2. Izmērs: Lūdzu, salīdzināt sīki izmēri ar jums, lūdzu, ļauj 1-3cm atšķiras, jo manuāla mērīšana, lūdzu, ņemiet vērā, 1 cm = 0.39 collas,1 inch=2.54 cm.

3. Krāsa:Kā dažādiem datoriem, displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus.Paldies par jūsu sapratni.

4. Sadarbība: Ja jūs vēlaties, mūsu ilgtermiņa sadarbību ar kļūst izdevīgāka cena.Lūdzu, sazinieties ar mums aktivizēts.Paldies tik daudz!Paketē Iekļauts:

1 X Disney Bite, Ja vēlaties šo preci,lūdzu, pievienojiet to uz savu "vēlmju Sarakstu" Ja jums patīk mūsu veikalā,lūdzu, pievienojiet to jūsu "Veikals Saraksts".T henks jums ļoti daudz!!! ^-^

Nekādu problēmu, vienkārši justies brīvi sazināties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu uzreiz.Jums pastāstīt mazliet noslēpums: Savākt mūsu veikalā, saņemt lielāku atlaidi un bezmaksas nelielu dāvanu.Vairumpircējiem , jūs varat sazināties ar mūsu veikalu klientu serviss: Liela Apjoma Pircējam vai Dropshipping , Zemāku Cenu.

Tagi: vīriešu ēšanas, disney plate, krustdūrienu izšuvumi new york, bērnu galda piederumi, bambusa bļodā bērnu bezmaksas, kid barošanas bļoda, augu dārzeņi, bērnu lipīga bļoda, bērnu pods, galda piederumi disney
Materiāls Silikagēls
Materiāla Funkcija BPA Brīvs
Klasifikācijas Karote/Irbulīši
Funkcijas Bļoda
Produktu Kategorijas Irbulīši/Dakša/Karote
Zīmola Nosaukums Disney
Gadījumā vecums Vairāk nekā 6 mēnešus
Modelis Tips Karikatūra
Preci Sapnis yao yao le
Modeļa Numurs LZASN0059

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti