Izpārdošana

€2.59

€4.33

Miallo Zīmolu Jaunākās Modes Lielas Nosaukums Bohemia Lapu Sieviešu Piliens Auskari AB Krāsas Kristāla Sakausējuma Sievišķīgi Vilināt Auskari

Pievienot atsauksmi

Zīmols: Miallo

Stils: Fashion

Materiāli: leģēts /rhinestones

Iepakojumā: 1gb/opp Jauku drošu Pakete

Vienuma Tips: E arring

Struktūrvienība: Sievietes,Līgava,Bridesmaids,Meitenes,Zvaigzne,Dāma,Sievišķīgs

Gadījumos: Kāzu Ceremoniju, Mātes diena, Vakara Pusei, Ziemassvētku,Halloween,Valentīna diena, Jubileja,Ikdienas Valkāšanai, Balles,Pludmales Kāzu Pieņemšanām un jebkuru Īpašu gadījumu

Svētku Dāvanas: Kāzu Dāvanas,Ziemassvētku dāvana,Māte 's Dienā dāvanu,Halloween dāvanu,Jaunā Gada dāvanu,Dod dāvanas tuviniekiem un draugiem

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

Izmērs visi mūsu produkti ir roku mērījumu, var būt 1-2cm kļūdu, lūdzu, saprast,

1.Ja mūsu produktus padarīt jūs esat apmierināts, vai jums patīk, jūs varat noklikšķināt uz ieraksta Sirds formas zīme pievienot vēlmju sarakstā, vai caur Facebook VK un citu sociālo programmatūru, lai dalīties ar jūsu laimi jūsu draugus.Mums būs cauri kaut kādā veidā, lai jūs iegūtu vairāk atlaides, kad jūs nākamo pasūtījumu.

2 .Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu projektu un pakalpojumu.

Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu projektiem un pakalpojumiem, lūdzu sazinieties ar mums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas ar labāko klientu apkalpošanu.

Mēs ceram, ka ikviens var būt lieliska iepirkšanās manā veikalā!Mēs paļaujamies uz mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, sniedziet mums pozitīvas atsauksmes, paldies jums tik daudz!

Ja jūs neesat apmierināts ar savu pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs varam strādāt kopā, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu (3 zvaigžņu) vai negatīva (1-2 star) atsauksmes.Mēs centīsimies, lai atrisinātu šo problēmu, jums laimīgs iepirkšanās noskaņojumu.Paldies!

3. Mēs ļoti ceram, ka jūs varat pievienot dažas fotogrāfijas atsauksmes.Dalīties ar savu skaistumu un laimi, lai cilvēki visā pasaulē.Paldies par jūsu atbalstu.

Tagi: zaļā kristāla earings, dimanta kristāla earings, kreka kristāla earings, dianonte kristāla earings, ab crystal rhinestone earings, sveķu kristāla earings, apaļo kristāla earings, vīriešu kristāla earings, cz kristāla auskari earings, ab kristāla auskari marsa
Formas\raksts AUGU
krāsa SUDRABA
Metālu Tips cinka Sakausējums
roku darbs
Stils Modes
Zīmola Nosaukums Miallo
Sods vai Modes Modes
Svētku Dāvanas Valentīna diena dāvanas,Jubilejas dāvanas,Prom dāvanas,Pludmales Kāzu dāvanas
Modeļa Numurs ERS-J3011
Departaments Sievietes,Līgava,Bridesmaids,Meitenes,Zvaigzne,Dāma,Sievišķīgs
Auskari Tips Piliens Auskari
Iepakojums 1gb/opp Jauku Drošu Pakete
Dzimums SIEVIETES
Materiāls Crystal
Vienuma Tips Auskari
Reizes Kāzu Ceremonija,Mātes diena,Vakara Pusei,Ziemassvētkiem,Halloween

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti