Izpārdošana

€4.20

€7.23

Ziedu Formas Uzlīme Akrila Spogulis Vides Aizsardzības Sienas Uzlīmes, Virtuve, Guļamistaba, Dzīvojamā Istaba, Kāzu Dekorēšana

Pievienot atsauksmi

Ziedu Formas Uzlīme Akrila Spogulis Vides Aizsardzības Sienas Uzlīmes, Virtuve, Guļamistaba, Dzīvojamā Istaba, Kāzu Dekorēšana

Apraksts:

Materiāls:stikls

Izmērs:Lielu ziedu 15,5 CM, vidēja ziedu 7.5 CM

Krāsa:Kā picture rādīt

Daudzums:1 x spogulis sienas

Funkcijas:

1. Izgatavots no netoksiskiem vides akrila, kas nodrošina vienmērīgu virsmas un novērstu jebkādu nepatīkamu smaku,ir viegli Noņemt uzlīmes ar nelielu piepūli un nav netīrs atlikums.

2. Viegli uzstādīt sienas uzlīmes uz sienas.Viegli īstenot, novērst, atkārtoti stāvoklī, un atkārtotu izmantošanu, neatstājot bojājumu vai atlieku.

3. Visvairāk piemērots mērci, bērnu istabas, bet arī laba dāvana bērniem.

4. Dekoratīvi spoguļi dizains padara jūsu mājas izskatās dažādi, un interesantākas,atstarojošās virsmas var padarīt jūsu istabu gaišāku.

5. Var izmantot uz jebkuras gludas un tīras virsmas, piemēram, sienām, durvīm, logiem utt., piemērots dzīvojamās istabas, bērnu istabas, ēdamistabas, virtuves, biroja, utt.

Paketē iekļauts: 1 x spogulis sienas

Piezīme:

Izmēru manuāla mērīšana, iespējams, ir dažas kļūdas, tas ir robežās no ±1 cm, faktisko lielumu attiecas uz faktisko objektu.

Sakarā ar dažādas apgaismojuma un fotografēšanas apstākļiem, krāsu attēls var atšķirties no faktiskā izstrādājuma.Lūdzu, skatiet faktisko produktu.

Tagi: ika sienas spoguli, led miror, foto spoguļi, miracullum sienas uzlīmes, rotangpalmas koka dekori, ziedu baseins, saldējuma komplekts, rokasgrāmata spogulis, dekoru spogulis sienas, spogulis sienas
Forma KĀRTA
Type2 Akrila spogulis
Type3 Apdare
type1 Zieda Forma
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Stikla
Modeļa Numurs 15.5 cm

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti