Izpārdošana

€24.89

€35.56

No 6 līdz 18 gadiem bērniem & pusaugu meitenes fall winter haki vienu krūtīm, tranšeju jaka bērnam meitene modes kokvilnas garš mētelis outwear

Pievienot atsauksmi

Audums: kokvilna (Odere: poliesters)

Krāsa : khaki

Izmērs : 7 izmērs (der uz 110cm, lai 167cm bērniem/sievietēm)

Descritption: bērniem, meitenēm garas tranšejas jaka

Piegāde:

Trilooker iepirkties, darīs visu iespējamo, lai kuģis savu pasūtījumu vienas līdz piecu darba dienu laikā pēc tam, kad maksājums ir saņemts.mēs centīsimies mūsu labāko, lai kuģis agrāk, ja iespējams.

Pasūtījumi tiek piegādāti parasti, ko Ķīnas ziņu Gaisa Pasts , Dizainadienas.lv Standarta kuģniecības un E-packet , kas var ilgt no 7 līdz 30 darba dienu laikā par piegādi, tā var ilgst līdz 30 darba dienām.Piegādes laiks var atšķirties, atkarībā no galamērķa valsts un citiem faktoriem.

Politika:

Mēs cenšamies, lai saglabātu labu krājumu visas preces mūsu mājas lapā.Reizēm, ar augstu pieprasījumu preci var iet out-of-stock.Ja mums ir out-of-stock, par objektu, jūs pasūtījāt, vai tur ir problēma, ar jūsu pasūtījumu, klientu apkalpošanas nodaļas sazināsies ar jums, cik drīz vien iespējams.Trilooker veikalā darīs visu iespējamo, lai paziņotu par jebkuru problēmu, izmantojot īsziņu vai e-pasta divu līdz trīs darba dienu laikā no saņemšanas secībā.

Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.

Nopietns Pircējs, Tikai!Lūdzu, vietu, cenu, tikai tad, ja jūs piekrītat visiem noteikumiem.

Atgriešanās Politika :

Mums ir svarīgi, ka jums ir apmierināti ar savu pirkumu.Ja jums nav, lūdzu, reutrn pabeigta, neizmantoto, nemazgājies produktu 7 dienu laikā pēc saņemšanas jūsu pasūtījuma.

Atgriešanas / Apmaiņas Nosacījumi:

* Preces jābūt pilnīgai, nemazgājies un neizmantoto stāvoklī.Visus tagus , pamācošus bukletus joprojām ir droši pievienots.

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

Q:vai Ir kāds izsekošanas Numuru par manu preci?

A: Jā, mēs kuģis katru pasūtījumu ar to Izsekošanas Numuru, un jūs varat skatīt sūtījuma staus uz attiecīgā interneta vietnē.bet, lūdzu, ņemiet vērā, ka maršruta sekošanas pakalpojums netiek nodrošināts, bet piegādes informāciju tikai tad, ja jūsu vietējā pasta nodaļā, nosūta sūtījumu.Lūdzu, esiet pacietīgi, kā arī piegāde var aizņemt 10 un vairāk darba dienas, lai par savu ierašanos.

Tagi: mētelis meitene ziemas, bērnu jaka pavasarim, mētelis mazulis, mētelis meitene, jaka mazulis, bērniem meitene jaka, meitene virsdrēbes, rudens mētelis meitene, bērnu mētelis, rudens bērnu jaka
Modeļa Numurs TB0722-0936
Dzimums Meitenes
Modelis Tips Cietie
Materiāls Poliestera
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Apģērba Garums ilgi
Zīmola Nosaukums Trilooker
Apkakle Savukārt-Apkakle
Auduma Veids Worsted
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Stils Modes

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti