Izpārdošana

€4.68

€6.89

3 In 1 Qi Bezvadu Lādētājs IPhone 12 Samsung Ātru Bezvadu Lādēšanas Paliktņa Stāv Apple Skatīties 5 4 3 Airpods Chargepad

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

3 IN 1-BEZVADU LĀDĒTĀJU PAD: vienlaikus uzlādēt līdz trīs ierīces – Apple Skatīties, AirPods Pro/2, un iPhone (8. versija vai jaunāka) vai Qi-viedtālrunim, – visi ir no viena gluds, moderns uzlādes mat.Nav nepieciešams, lai izveidotu savienojumu trīs kabeļi katrai ierīcei vairs, izmantot lādēšanas paliktņa, lai uzlādēt savu Apple skatīties iPhone un Airpods uzreiz!Bezvadu lādētājs ir divas krāsu, un mēs kuģis objektu ar izlases krāsu.Ja jums nav, piemēram, krāsu saņemta, lūdzu, sazinieties ar mums kompensāciju.

UZLABOTAS DROŠĪBAS AIZSARDZĪBA: triple ātrās uzlādes mat pieņem vairākas uzlādes ierīces dizains, ar nefiksētu uzlādes statīvs dizains, LED indikatori(Iedegas zaļā krāsā, kad uzlādes lai ērti gulēt), neslīdoša diegu uzlādes efektīvāk.Arī multi-aizsargāt tehnoloģija nodrošina temperatūras kontroli, aizsardzību pret strāvas,pārspriegumu, īssavienojumu aizsardzība, pār-power aizsardzības, EMF, aizsardzības, ārlietu objektu aizsardzību.

UNIVERSAL SAVIENOJAMĪBA: DC 1.8 A~3A ievadi Samsung Galaxy S9 / S9plus / S8 / S8plus / S7 / S7 Edge / S6 Malas Plus / Piezīme 5 Sērija (10W); iPhone 11 11pro/11 pro max/X / 8 / 8 Plus / Xs / Xs Max / XR (7.5 W) un citiem qi-iespējots tālruņi(5W); apple, apple skatīties sērija 5/4/3/2/1(NE SĒRIJAS 3 AR VISU OS6 TURPMĀK SISTĒMA).QC 3.0 Adapteris, kas nepieciešami ātrai uzlādei(nav iekļautas). (Varat Tikai Maksas, Apple, Skatīties, Ne Samsung Watch)

GADĪJUMĀ, DRAUDZĪGS un ANTI-SLIP: 8mm indukcijas attālums veicina, lai uzlādēt savu tālruni bez paceļoties tālruni gadījumā.Divas anti-slip silikona diegu varētu novērst jūsu apple skatīties vai iphone no tiek, uz ko attiecas.USB-C uzlādes portus, un ar nosacījumu, USB-C (kabelis, maksas veikt stabilāks un ātrāks.

VIEGLI PĀRVADĀT UN 24 MĒNEŠU GARANTIJA: Ar tikai 27 x 9 x 1 cm izmērs un svars 168 g, jūs pat varat nodot to savā kabatā, un veic tā, lai jebkurā vietā, kas ir ideāli piemērots jūsu on-the-go dzīvesveidu.

Specifikācijas:

specifikācija

Materiāls: ABS materiāla

Bezvadu lādēšanas standartu: Cji

Ieejas interfeiss: USB saskarne integrēta ar produktu

Ieejas spriegums / strāva: 9V / 2A 9V / 2.7 A vai 12V / 2A

Skatīties: 2.5 W Austiņas: 3W (likts uz mobilo telefonu: 5W (7.5 W))

Izejas spriegums / strāva: 15W 10W 7.5 W 5W

Darba frekvence: 110-205KHz

Lādēšanas efektivitāte: ≥73%

Produkta izmērs: 280 * 90 * 10mm

Produkta svars: 180g

Līniju garums-ap 100cm

Produkta krāsa: balta, melna

Paketē Iekļauts:

1 * Ultra-plānas Bezvadu lādētāju

Piezīmes:

Piezīme:QC 3.0 Adapteris, kas nepieciešami ātrai uzlādei(nav iekļautas)

Tagi: rūpniecības usb lādētāja, mac apple lādētājs, dabel usb fast charger, zvanu iphone 12, lādētājs stāvēt bezvadu, konsmart apple skatīties cable, mugursoma šveices, portatīvie auto bezvadu lādētāju, lādētājs burvju bezvadu, rakstāmgalda stils bezvadu lādētāju
Barošanas Avots USB
Dropshipping & Vairumtirdzniecības Atbalsts
GaN No
Zīmola Nosaukums DigRepair
Veids Rakstāmgalda
Izejas spriegums / strāva 15W 10W 7.5 W 5W
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Kvalitātes Sertifikāciju CCC
Līnijas Garums par 100cm
Paketē Iekļauts 1 * Ultra-plānas Bezvadu lādētāju
Maks. Izejas Jauda 10W
Ieejas spriegums / strāva 9V / 2A 9V / 2.7 A vai 12V / 2A
Izejas Saskarne NAV

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti