Izpārdošana

€8.03

€20.08

JAUNU VL69 LED Video Gaisma Konferences Apgaismojuma Komplekts 2500K-6500k Mobilo Tālruni, Fotokameru, Datoru, Video Live Rechargable Aizpildīt Gaismas

Pievienot atsauksmi

JAUNU VL69 LED Video Gaisma Konferences Apgaismojuma Komplekts 2500K-6500k Mobilo Tālruni, Fotokameru, Datoru, Video Live Rechargable Aizpildīt Gaismas >>>>Postenis Ziņas

Funkcijas: 1. Gaišāku Mīkstāka Apgaismojums: video konferences apgaismojums komplektā ir papildu balts izkliedētāju, kas padara gaismas ir ļoti mīksts un neapžilbina, un var aizsargāt acis.Gaismas funkcijas 2500K, lai 6500K, 800lux/0,5 m, kas ir mazs un gaišs.Šis dators gaismas būs jānodrošina pietiekams apgaismojums un tas neradīs spiedienu uz datora!

2. Spēcīgu piesūcekni, Mount: gaisma funkcijas, praktisko piesūcekni dizainu, lai ātri fiksēts uz jebkuru klēpjdatoru vai galda vai jebkuras līdzenas virsmas.Jums nav jāuztraucas par to, kas pie datora.

3. Regulējams Spilgtums: Kontrolēt zoom apgaismojums ietvaros spilgtuma diapazons 10%-100%, lai iegūtu ideālu apgaismojumu, kas piemērots jūsu iestatījumus.Pielāgot no silta (oranžs) atdzist (balts), lai iegūtu perfektu ādas toni un saskaņot savu vidi!

4. Ilgs Akumulatora darbības laiks: gaismas iezīmes iebūvēts akumulators sniedz vairākas stundas apgaismojums.Lai gaiši strādā ilgāk, jūs varat plug gaismas USB portam jūsu klēpjdatoru un palaist no ārējā strāvas avota uz nenoteiktu laiku!

5. Liels Video Konferences: klēpjdatoru gaismas komplekts ir ideāls, lai zoom aicina, attālinātu darbu un mājas studiju.Šis klēpjdators video konferences gaisma ir noderīgi, lai video konferences attālinātu darbu, zoom aicina un tālvadības izglītības, padara jūsu darbu efektīvāku!

Specifikācijas:

Balta lampa pērles: 37pcs

Spilgtums: 800Lux/0.5 m

Krāsu temperatūra: 2500K-6500K

Apgaismojuma attālums: 3-6m

Jauda: 6W

Dzeltenā lampa pērles: 32pcs

Apgaismojuma leņķis: 120

Akumulatora kapacitāte: 2000mAh

Darba barošanas avots: 3.7 V

Kalpošanas laiks: 2-10H

Krāsa: melna

Iepakojuma Saraksts:

Klēpjdators Gaisma*1

Uzlādes Kabelis*1

Piesūceknis*1

Manual (manuāli)*1

>>>>Postenis Parādīt

Tagi: ulanzi video gaisma, andoer mini led, krampon, zi kameras apgaismojums, krāsu led video gaisma, bi led projektors, lampu monitoru, kameras led, led, led panelis video
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija CE
Zīmola Nosaukums SHZONS
Iepakojums
Pievienojiet standarta JP
Krāsu Temperatūra Bi-3200K krāsu-5600K

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti