Izpārdošana

€4.19

€5.98

Dabas rozā Kvarca Palmu Akmens Cirsts Numuru Simbols Palmstone Zelta Garīgu Dziedināšanu, Enerģijas Kristāli Mājas Dekoru 1gab.

Pievienot atsauksmi

Materiāls: 100% Dabīgo rožu kvarcs

Akmeņi ir aptuveni 45*35*7mm

Svars aptuveni 30g

Daudzums: 1 gabals

Vienuma tips: Palm akmeņiem

Stāvoklis: Jauns

Piezīme:

Jūs saņemsiet līdzīgu preci.Attēli lapā tikai jūsu zināšanai.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūs varat pieņemt izmēru un krāsu atšķirība no dabas materiāliem, pirms esat veicis pasūtījumu.

Par mums:

1. Laba kvalitāte, ātra piegāde ,dropshipping pieejams, labāko un savlaicīgu pakalpojumu 100% apmierinātību;

2. Vairumtirdzniecības un pielāgot gan ir jāatbalsta;

3. Sadarbība ir apsveicama, ja jums ir personas mājas lapā vai veikalā.

4. Kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums laicīgi, mēs atbildēsim 12 stundu laikā, izņemot brīvdienas;

5. Papildu produktu attēlus vai video, lūdzu sazinieties ar mums.

Piegādes metodi:

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja atbildība.

Visvairāk nosūtīšanas veidus, kā mēs izmantot:

Standarta piegāde, kas var izsekot visu ceļu:

E-pakešu 7-15days; China Post Air 15-35 dienas; Dizainadienas.lv standarta kuģniecības apmēram 15-45 dienu laikā

Express Piegāde: EMS 8-13 dienas; DHL 5-8 dienas; Fedx 5-8 dienas, SF Express 7-15days

Ienākumi:

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu katra klienta labākais, ko mēs varam .Mēs jums atmaksāsim par preces atpakaļ 7 dienu laikā, no jums, kas tos saņem, kāda iemesla dēļ.Pilna kompensācija tiks piešķirta, ja preces ir atpakaļ to sākotnējā stāvoklī.Preces, kas ir bojātas vai trūkst detaļu netiek atgriezta.Pircēji ir atbildīgi par atgriešanos piegāde ar pienācīgu iepakojuma.Saņemot preces, mēs jums atmaksāsim nekavējoties.

Garantijas Un Apkopes:

Mēs piedāvājam 1 mēnesi nomaiņa un 6 mēnešiem, tehniskās apkopes garantijas.Vienumus var aizstāt pirmajā mēnesī vai saglabāta pirmajā pusgadā.Pircēji ir atbildīgs tikai par atgriešanos kuģniecības maksa par garantijas objektus. (Vairumā gadījumu, pircējs būs tikai, lai atgrieztu problēma sastāvdaļas, nevis visu paketi.).Pirms atgriešanās objektus, lūdzu, pārliecinieties, ka jums mūsu atgriešanās adresi un rakstīt par piegādes detaļām lapā.Lūdzu, izmantojiet regulāru pasta pakalpojumu un sūti mums izsekošanas skaits.Tiklīdz mēs saņemam priekšmetus, mēs remontu vai apmainīt ASAP.

Atsauksmes:

Ja jūs esat apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumu, mēs vēlamies jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums.Arī jūsu atsauksmes palīdzēs citiem klientiem, kas mēģina atrast to, ko viņi vajadzībām.Mēs novērtējam jūsu palīdz citiem cilvēkiem.

Tagi: wicca maģija, kristāla akmens, natur akmens, biksītes palmu eņģeļi, dekori, Crystal, kristāla rozā, yantra, rozā kvarcs, Dzintars
krāsa Rozā
Daudzums 1 Gabals
Tēma Talismans
Reģionālā Funkcija Eiropa
Materiāla nosaukums rožu kvarcs
Stils Tautas Māksla
Materiāls Akmens

Uzrakstīt recenziju