Izpārdošana

€16.16

€22.76

Ziemas Siltuma Cimdi Ūdensdroša Elektriskā Sēdekļu Cimdi Trīs Ātrumu Termostatu Ilgi Silts Apkures Cimdi Riteņbraukšana Slēpošana

Pievienot atsauksmi

$USD 27.48

$USD 29.25

$USD 35.50

$USD 32.53

$USD 0.84

$USD 34.67

$USD 4.49

$USD 44.56

Ziemas Siltuma Cimdi Ūdensdroša Elektriskā Sēdekļu Cimdi Trīs Ātrumu Termostatu Ilgi Silts Apkures Cimdi Riteņbraukšana Slēpošana

Motīvs: 1. Augstas kvalitātes materiāli: Izmantot jaunizveidoto ūdensizturīgs elektriskās apsildes vadu, kā siltuma vadiem, kas ir droša, droša un ērta.Apsildāmi vieta nav viegli saliekt un var būt izliekts, tāpēc cimdus var uzsildīt beršanai.

2. Drošas un uzticamas: USB barošanas 3.6-5V, vai self-made USB akumulatora kastē.Sešas uzlādējamās AA baterijas ar ieejas spriegums 3,6-5V.Mazās ieejas spriegums ir droši cilvēka ķermeņa, un tas var arī būt tieši aprīkoti ar mazo lādēšanas bankas parasti izmanto tirgus.

3. Enerģijas taupīšana: aprīkots ar augstas kvalitātes apkures materiāli, apkures temperatūra var sasniegt 42-50℃, un cilvēka ķermenis ir ērti.Tās jauda ir mazāka par 5W (200 stundas vidējais enerģijas patēriņš ir tikai 1" C), bet siltuma izolācijas efekts ir ļoti labs.

4. Viegli lietojams: unikāla dizaina akumulators ir neredzamas, paslēptas cimdu, ērts ceļojumiem.

5. Sildīšanas laiks ir garš, augstākais siltuma efektivitāti, veicina asinsriti un novērš reimatoīdais artrīts.Produkts var veikt arī tieši uz plaknes.

6. Piemērots āra aktivitātēm aukstā laikā, piemēram, slēpošana, braukšana, vismaz, makšķerēšana, gaitas, utt., lai aizsargātu jūsu rokas no aukstuma, vēja vai apsaldējumu, un baudīt jautri āra aktivitātēm ziemā.

Specifikācija:

Nosaukums: Usb Apkures Silti Cimdi

Materiāls: poliestera un neilona

Krāsa: melna

Izmērs: L izmērs (Kā parādīts)

Spriegums: 3.6-5V

Jauda: 4.5 W

Interfeiss: USB

Power bank akumulatora kapacitāte: 6000mAh (power bank tipa)

Lietošanas laiks: augsta temperatūra pārnesums: apmēram 2-3h; vidējā pārnesums: par 3-4h; zemu pārnesumu: aptuveni 5-6h

Iepakojuma Saraksts: (nav obligāts)

Akumulatora kaste modeļiem:

1* Cimdi (1 pāris)

1* Akumulatora Kastē (1 pāris) (bez baterijām)

Power bank:

1* Cimdi (1 pāris)

1* Power Bank (1 pāris)

Piezīme: Lūdzu, izņemiet akumulatoru, kad nav izmantota ilgu laiku, un uzglabāt cimdi sausā vietā.Nav pārāk traucēt izmantot, lai izvairītos no nevienmērīga siltuma izkliedi un bojājumiem.

Tagi: gk cimdu, cimdu pro, izelpot apsildāmi cimdi, biker apsildāmi cimdi, revzilla apsildāmi cimdi, mtb ekrāns, terapeitiskās apsildāmi cimdi, rockbros veikals, motionheat apsildāmi cimdi, rocbross
Materiāls Neilona
Veids Ūdensizturīgs
Dzimums VĪRIEŠI
Iezīme Ūdensizturīgs
Modeļa Numurs Elektrisko Siltuma Apsildāmi Cimdi Ar Temperatūras Regulēšana
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti