Izpārdošana

€4.93

€5.19

TrustyLan Pārdošanas Vintage Nerūsējošā Tērauda Gredzens Atdzist Kastīšu Sarkans Akmens Gredzeni Vīriešu Modes Rotaslietas Black Vīriešu Gredzens Pankroka

Pievienot atsauksmi

TrustyLan Pārdošanas Vintage Nerūsējošā Tērauda Gredzens Atdzist Kastīšu Sarkans Akmens Gredzeni Vīriešu Modes Rotaslietas Black Vīriešu Gredzens Pankroka

Laipni lūgti mūsu veikalā !

Jūsu apmierinātību, mūsu veikšanu!

Paziņojumi Lūdzu:

Mēs piedāvājam Bezmaksas Piegāde tikai pa Pastu Ķīnas, Ja jūs vēlaties, citi ātrāk izteikt veidā,Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu jūs ar perfektu servisu.

(Sarkanā Krāsa Ir Tumši Sarkans)

Izmērs Ir USA STANDARTA IZMĒRS.

Izmērs Pieejams:7/8/9/10/11/12

Materiāls:Nerūsējošais Tērauds

MOQ:1gb

Iepakojums:Dāvanu Maisu

Maksājums:

Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Sūtījumu:

Piegāde ir bezmaksas, ar China Post Air Mail lielākā daļa reizes,un ir nepieciešams aptuveni 20-30 darba dienas, lai saņemtu savu roku par Eiropas Valstī ,citā vietā, par 30-45 darbadienas.Ja jūs vēlaties, citi ātrāk izteikt veidā,pls sazinieties ar mums.mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu jūs ar perfektu servisu.

Atpakaļ/Kompensāciju:

Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.Par pārliecināts, ka mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Atsauksmes:

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tagi: vairogs bērniem bruņinieks, pelējuma rokturis vara, krekli vārdiem gipsi, vairogs vadītāja wifi, vairogs varonis vairogs, vairogs mini reflex, vairogs anglo saxon, vairogs huawei nova, shidishangpin 16mm
Godu Puse
Metālu Tips Nerūsējošā Tērauda
Dzimums VĪRIEŠI
gredzens vīriešu gredzens
Zīmola Nosaukums TrustyLan
Funkcijas Citi
Formas\raksts Ovāls
Vienuma Tips Gredzeni
Sods vai Modes Modes
Saderība Visi Saderīgie
Virsmas Platums 14mm
Gredzeni Tips Kāzu Joslās
Stils Classic
Modeļa Numurs 751
Iestatīšanas Veids Dakšas Iestatīšana
Materiāls Kubiskā Cirkonija
Izmērs 7/8/9/10/11/12

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti