Izpārdošana

€18.68

€37.35

Sprādzienbīstamas mazo binokļu portatīvo rokas augstas izšķirtspējas, augstas jaudas teleskopu fiksēta fokusa josta gaismas

Pievienot atsauksmi

Modelis: 50*25 binokļi

Struktūra: Binokļi

Funkcijas tips: ar parasto teleskopu

Izmanto: civilās teleskopu

Instrumentu palielinājuma: 50 reizes

Izejas zīlīte attālums: 6 (mm)

Izejas zīlītes diametrs: 2 (mm)

Skata lauks: 166m/10000m

Izšķirtspēja: 9.6

1. Attiecībā uz produkta nosaukumu vārdnīcu, lai atvieglotu iepirkšanās meklēšanas patērētāju, mūsu veikalā sadaļa ir tikai atslēgvārdu izmanto pircēju meklēšanas ieradumus, un neatspoguļo faktisko efektivitāti un produkta īpašības sevi.

2. Jo katra patērētāja pieredze ir atšķirīga, norāda arī produkta iedarbību ietekmē dažādi faktori, un nav garantijas, ka ikviens var panākt konsekventu efektu.

3. Ja jums ir kādi jautājumi iegādes procesa laikā, jūs varat sazināties ar klientu apkalpošanas jebkurā laikā.

4. Ja esat apmierināts pēc preču saņemšanas, lūdzu, sniedziet 5 zvaigžņu atzinību.Cerot uz labāku servisu jūs, maza dāvana tiks dots pie nākamā pirkuma.

5.Klients ir Dievs.Pirms jūs atstāt jebkuru 1,2 reitingi/neitrāla/negativefeedback un atvērt jebkuru strīdu,lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu.Mēs vēlamies atrisināt jebkuru problēmu.

Tagi: binokļi binokļi, 8x25 binokļu, linu krekls, 12x50 binokļu, binokļu jauda, binokļi, kompakts, 8X25, oculair, binokļi digitālās fotokameras, kamera vr
Veids Binokļi
Modeļa Numurs HR
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti