Izpārdošana

€1.52

€4.33

Bezmaksas piegāde multi krāsu 8*11mm 60PCS čehu kristāla pērlītes,Asaru Pilienu Kristāla Kulons Krelles, rokassprādze, kaklarota, Rotaslietu izgatavošana

Pievienot atsauksmi

Produkta Apraksts

Bezmaksas piegāde multi krāsu 8*11mm 60PCS čehu kristāla pērlītes,Kristāla Asaras ,Kulons Krelles, rokassprādze, kaklarota, Rotaslietu izgatavošana

• Produkta Materiāls: kristāls

• Izmērs (Aptuveni):8x11mm

• Krāsa: 130 krāsas par savu izvēli , bildes parādīt .lūdzu, izvēlieties, kas jums patīk!

• Daudzums: 1 Soma (aptuveni 58--60 GAB.)

• Svars: 42g

• Paketē ietilpst: kristāla pērlītēm x 1 soma

• Piezīme: Sakarā ar starpību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Krāsa katrai produktu partijai būs nedaudz krāsu, lūdzu, saprast.Paldies!

• Var izmantot, lai padarītu rotaslietas, apģērbu šūšana, skaistumkopšanas kurpes, deju apģērbu, vēdera deja, tērpi, kāzu kleitas, u.c.krāsu un vairāk.Ir skaistas sievietes ikdienas diy nepieciešamos materiālus.

Produktu vitrīna

Produkta krāsa

Krāsa 55

Krāsa 56

Krāsa 57

Krāsa 58

Krāsa 59

Krāsu 60

Krāsa 61

Krāsa 62

Krāsa 77

Krāsa 78

Krāsa 79

Krāsu 80

Krāsa 81

Krāsa 82

Krāsa 83

Krāsu 84

Krāsu 85

Krāsu 86

Krāsa 95

Piegāde

Produkti tiks piegādāts 7 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas.

Visi mūsu produkti tiks nosūtīti uz pircēja sniedz adresi, lūdzu, apstipriniet savu adresi maksājumu.

• Mēs kuģis ar EMS, DHL, UPS, TNT, Fedex, Ķīna Post, EPACK patīk.Dažreiz, mēs izvēlēties citu kuģošanas atkarībā no jūsu valsts pasūtījuma stāvoklī.

• Parasti tas aizņem apmēram 7-20 dienām, lai saņemtu rīkojumu (galvenokārt 7-15 dienas; ja lēns, jūs saņemsiet mēnesī), faktiski tā ir atkarīga onpostal procesā.Ja jums ir Itālijā, Spānijā, Dienvidamerikā un Tuvajos Austrumos, kas būs nepieciešami vairāk nekā 30 dienas vai pat ilgāk.

• Ņemiet vērā, ka piegādes laiks var atšķirties, īpaši laikā pīķa stundas.Dažreiz tas aizņem maz laika, citu iemeslu dēļ, jo vietējo nosūtīšanas aizkavēšanos vai.Lūdzu, dotu pietiekamu laiku par piegādi un sazinieties ar mums, ja jums vēl nav saņēmis preci.

Ievedmuitas nodokļi

Ievedmuitas nodokļi, nodokļi un izmaksas nav iekļautas preces cena vai piegāde iekšā.Šīs izmaksas sedz pircējs.

• Jūs recommded ar savu muitas pārbaudīt šo, lai noteiktu šīs papildu izmaksas būs pirms pirkšanas.

• Pirms parakstīt paku, lūdzu, pārbaudiet, lai nodrošinātu, ka produkti, gabalā, vai bojājumiem, transportēšanas laikā.Ja jā, lūdzu, atteicās to parakstīt.Varētu kāds nozaga preces no zemes gabala.Tiks uzskatīts, ka ir pieņemts pareizais produkts, tik ilgi, cik jūs parakstīts sūtījumu.

Kompensācija

Mēs varam nodrošināt kompensācijas, un kompensāciju pieprasījumu 14 dienu laikā pēc pieprasījuma saņemšanas, vienīgi, lai atgrieztos ar tādiem pašiem nosacījumiem pēc tam, kad saņēmis paku, un projekta.

Mēs piedāvājam 100% kompensāciju, ja preces ir piegādātas pirms slikti, kas jums jādara, ir, lai nodrošinātu mūs ar skaidru attēlu, lai parādītu lūzums.Saskaņā ir bojāts un ir iespējams konstatēt 7 dienu laikā pēc saņemšanas gabalu.

Atsauksmes

Ja jums ir problēmas ar krāsu, izmēru, kvalitāti vai citiem,lūdzu, sazinieties ar mums brīvi, pirms jūs sniedzat mums neitrāla/negatīva atgriezeniskā saite.Paldies ļoti daudz.

• Mēs atstās Pozitīvas Atsauksmes pēc maksājuma saņemšanas.Mēs ļoti vēlētos, lai dotu jums apmierinātu risinājumu.Ja jums patīk tas, sirsnīgi gaidīts piecas zvaigznes atsauksmes.Mums būs jāstrādā smagāk, lai dotu jums izpildīt pakalpojumu.

Tagi: opāls, ametists kulons, vara svārsta, uguns opal kulons, opal kulons, kakla akmens, zaļā opal kulons, carnelian kulons, Kulons, gem kulons
Sods vai Modes Modes
Vienuma Tips Krelles
Modeļa Numurs SDSZZ-8*11-42
Materiāls Stikla
Ārējais Diametrs 8*11mm
Objektu Formas Asaras
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Postenis Svars 42g

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti