Izpārdošana

€6.86

€10.88

Garums 5m Dārza Nezāli, Barjera, Auduma, Lauksaimniecības Siltumnīcefekta Nezāļu apkarošanai Dārza Ravēšana, Augu Auduma PE Zemes Auduma Pinums

Pievienot atsauksmi

Garums 5m Dārza Nezāli, Barjera, Auduma, Lauksaimniecības Siltumnīcefekta Nezāļu apkarošanai Dārza Ravēšana, Augu Auduma PE Zemes Auduma Pinums

Jums ir apsveicami, lai iegādātos šo produktu lielos daudzumos,

kad pasūtījuma daudzums sasniedz vai pārsniedz 3lots , tur būs 8% atlaide .

Piezīme: Ja jums ir nepieciešama citu izmēru, lūdzu sazinieties ar mums.Paldies Dati Produkta Nosaukums: Ravēšana Zemes Audums, Krāsa: Melns Izmērs: 0,5*5 m, 0.8*5 m, 1*5 m, 1.5*5 m, 2*5 m, 2.5*5 m, 3*5 m Materiāls: Augstas Kvalitātes PE Polietilēns (parasti kalpošanas laiks var sasniegt vairāk nekā 5 gadi)

Produkta īpašības un funkcijas:

1. Novērst izaugsmi nezāles uz zemes, jo zemes audums, var novērst no saules gaismas spīd tieši uz zemes, un tajā pašā laikā izmantot spēcīgu struktūru, zemes audums pats par sevi, lai novērstu nezāles iet caur zemes audums, tādējādi nodrošinot ierobežojoša ietekme uz zemes audumu nezāles.

2. Jo laba ūdens caurlaidība zemes auduma, tas var novadīšana virszemes ūdens ātri.Turklāt oļu slānim zem zemes auduma un vidēja smilts slāni var efektīvi inhibē reversās osmozes augsnes daļiņas un nodrošina virsmas zemes auduma, lai būtu tīrs.

3. Jo audums ir austs struktūra, ietekme uz gaisa caurlaidības un ūdens infiltrācija ir ļoti labs, tāpēc, ka sakņu kultūrām nedos ūdens uzkrāšanas, un gaisa saknes ir zināma mobilitāti, tādējādi novēršot puve sakņu kultūrām. 4. Lielākā daļa zemes auduma būt vienvirziena vai divvirzienu marķiera līnijām.Stādot podos un kultūraugu audzēšanu siltumnīcās vai ārā, tie var būt sakārtoti pēc marķiera līnijas, lai padarītu vietni sakārtotāku.

5. Ja audzē podos uz zemes auduma, auduma var novērst saknes kultūras iekļūšanu apakšā pot zemē, tādējādi nodrošinot kvalitāti podos puķes.

Tagi: māja siltumnīcefekta, par podu stādi, dārza instruments nezāļu, dārza režģi, bong nezāļu, dārza zaļā māja, 2 nezāļu kontrole, weed, pelēks ainavu audums, augu aizsardzībai
Zīmola Nosaukums Tewango
Platums 0.5m 0.8m 1m 1.5m 2m 2.5m 3m
Materiāls PE

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti