Izpārdošana

€37.46

€93.66

Mājas Kinozāles Multimediju DATORU, Mini Speaker Slēdzis USB, 3,5 mm Audio Spraudnis Bezvadu Desktop Pārnēsājams Skaļrunis, Subwoofer, Datoru Skaļruņu

Pievienot atsauksmi

Mājas Kinozāles Multimediju DATORU, Mini Speaker Slēdzis USB, 3,5 mm Audio Spraudnis Bezvadu Desktop Pārnēsājams Skaļrunis, Subwoofer, Datoru Skaļruņu

Specifikācijas:

Modelis: SL-8018

Materiāls: Plastmasa, koks

Produkta tips: Aktīvais Skaļrunis

Savienojuma Veids: 3,5 mm Audio Spraudnis

Korekciju veidā: Slēdzis

Barošanas avots: USB 5V

Nodalīšanas pakāpi: ≥40 db

Signāla / trokšņa attiecība: ≥80dB

Audio interface: 3.5 mm

Izejas jauda: 5W

Frekvenču diapazons: 20Hz-17kHz

Komplektā ietilpst:

1 x Galvenais Runātājs

2 x Satelītu Skaļruņi

1 x Lietotāja Rokasgrāmata

Bout, ka produkts

1. Ir produkts, autentisku vai oriģinālu?

Jā, visi produkti redzams, ir 100% autentisks un oriģināls.

2. Kā ir ar kvalitāti?

Mēs cenšamies ražot augstas kvalitātes produktus.Mēs rūpīgi iepazīties ar produktu pirms nosūtīšanas to jums.

Par piegādi

1. Kad būs pārdevējam sūtīt preces?

Parasti, lielākā daļa no mūsu produktiem ir sastāvs, un jūsu pasūtījums tiks nosūtīti robežās 1-3 darba dienu laikā pēc tam, kad Dizainadienas.lv apstiprina maksājuma.Ja daži karstā pārdošanas produktu uz laiku ir noliktavā, mēs ar jums sazināsimies iespējami drīz, lai apspriestu pagarināt procedūras laiku vai mainot citus priekšmetus vai citus risinājumus.

2. Cik ilgi es varu saņemt savu pasūtījumu?

Parasti, mēs nosūtīt savu pasūtījumu, izmantojot Dizainadienas.lv standarta piegādi vai ePacket.Tas aizņem apmēram 10-30 darbadienas, lai sasniegtu visvairāk valstīs/reģionos.Dažādās valstīs ir dažādi laikā.Sakarā ar stingru vietējās muitas pārbaudes, piegādes termiņš dažās valstīs/reģionos var būt 30-50 dienas vai vairāk.Lūdzu pacietīgi gaidīt savu pasūtījumu.Ja tu nesaņemi pakete 45 dienu laikā pēc maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot preču un atbildēt jums, cik ātri vien iespējams.

3. Par zīmi iepakojumā:

Ja iepakojums ir bojāts vai tukšu (nozagts), lūdzu, atveriet paketi klātbūtnē pastnieks.Lūdzu, palūdziet pastā sniegt oficiālu dokumentu, jo īpaši, pieprasīt dokumentus.

4. Piezīme krievijas klientiem:

(1).Ja pasūtījuma, lūdzu, ierakstiet savu vārdu, uzvārdu, ieskaitot jūsu vārdu, otro vārdu un uzvārdu.

(2).Lūdzu, aizpildiet pareizo adresi, tostarp dzīvokļa numurs, ielas, pilsētas, reģiona un valsts.Pretējā gadījumā jūsu pakete var būt atgriezies!

(3).Mēs neesam atbildīgi par savām kļūdām.

5. Ņemiet vērā, Brazīlijas klientiem:

Ja veiksit pasūtījumu kuģi no Brazīlijas, lūdzu, pievienojiet CPF pasūtījuma adresātam pasūtījuma komentārs, jo transporta uzņēmuma vajadzībām CPF, lai vienotos par sūtījuma.Paldies par jūsu sapratni un sadarbību.

Par pēc-pārdošanas un garantijas

1. Mūsu produkti ir 2 mēnešu garantija.

2. Ja jums atrast bojātu preci, lūdzu, nosūtiet mums ziņu par video vai foto problēma, pirmkārt, un mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu.

3. Ja vēlaties atgriezt preci, lūdzu sazināties ar mums trīs dienu laikā pēc rīkojuma saņemšanas.Visi atgriežamā prece nedrīkst būt atpakaļ kopā ar savu oriģinālā iepakojuma un aksesuāriem.Klients ir atbildīgs par kuģniecības izmaksas atgriešanās.

4. Pēc tam, kad saņemts atpakaļ, mēs atmaksāsim jūsu maksājumu.

5. Dažreiz kuģniecība zaudē paketi, ja jums nav saņemt savu pasūtījumu, izmantojot piegādes laiku, lūdzu, sazinieties ar mums, šajā gadījumā, mēs atmaksāsim jūsu maksājumu, vai organizēt nosūtīt savu pasūtījumu.

6. Iepakojuma nav atjaunināta loģistikas informāciju par ilgu laiku, lūdzu, neuztraucieties.Tas ir tāpēc, ka vietējā pasta nodaļā nav augšupielādēt reālā laika statusa paketes laikā.Jūs varat sazināties ar mums un mēs sniegsim jums informāciju, sazinieties ar vietējo pasta nodaļu, lai palīdzētu jums izsekošanas jaunu informācijas paketes

Par atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi!Kāda iemesla dēļ neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu sazinieties ar mums caur "Kontakti Pārdevējs" pirms došanās neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu kādas problēmas un apmierināt savas vajadzības.Mēs uzskatām, ka ir pozitīvas atsauksmes, no piecām zvaigznēm, kas ir labs, lai mūsu ilgtermiņa bizness.Mēs arī nosūtīt jums pašiem atsauksmes.

paldies ļoti daudz!

Tagi: 21 pc skaļruņi, pc speaker, bluetooth skaļrunis, runātājs, hifi skaļruņu, bezvadu pc skaļruņi amazon, Skaļruņu Statīvu, ilgi tv skaļrunis, mini mājas kinozāles sistēma skaļruņi, 3, 5 mm mini skaļrunis
Atbalsts APP No
Ūdensizturīgs No
Iebūvēts Mikrofons No
Materiāls Plastmasas
Tālvadības Pults No
Iezīme Atskaņot Video
Atbalsta Apt-x No
Frekvences Diapazons 100Hz-20KHz
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums EWA
Izejas Jauda 3W
Akumulators
Ekrānu No
Ministru Kabineta Materiāls Plastmasas
Paziņojums Bluetooth
Saprātīga Personīgo Asistentu NAV
Kanāli 2 (2.0)
Skaļruņu Tips Portatīvie
Balss vadība No
Atbalsta Atmiņas Kartes No
Barošanas Avots Akumulators
PMPO 3W
Audio Crossover Pilns Diapazons
Sertifikācija CE
Ieejas Jauda(W) <25 W
Skaits Skaļrunis Kameras 1

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti