Izpārdošana

€4.07

€5.81

Par Fitbit Versa 3 Smart Skatīties Uzlādes Doks 1m/3.3 pēdas Kabeļu Portatīvo Smart Skatīties Lādētāja Adapteris Fitbit Sajūta

Pievienot atsauksmi

Par Fitbit Versa 3 Smart Skatīties Uzlādes Doks 1m/3.3 pēdas Kabeļu Portatīvo Smart Skatīties Lādētāja Adapteris Fitbit Sajūta

Apraksts: 1. Stabila Bāze: Mūsu lādētāja bāze Fitbit Versa3/Jēga ir veselīgs un izturīgs augstas kvalitātes stāvēt, ar neslidenu, augsta berzes bāzes, kas var stabili labot ierīci Fitbit Versa3/Sajūtu.

2. Viegls un Pārnēsājamo: Mūsu uzlādes bāze Fitbit Versa3/Sajūta ir ļoti viegls un viegli uzglabāt un pārvadāt ceļojuma laikā vai biznesa braucieniem.

3. Iekšējā tīkla Aizsardzība (PTC): pieslēdzot barošanas, lūdzu, pārliecinieties, ka skatīties ir aizsargāta no strāvas vai pārmaksu.

4. Ideāls Spēles: Šī lādētāja kabeli ir speciāli izstrādāta, lai Fitbit Versa3/Sajūtu un to var izmantot kā rezerves uzlādes statīvu.Gadījumā, ja jūs zaudējat oriģinālo lādētāju, bāzes var iekasēt maksu par Fitbit Versa3/Sajūtu.

5. Lietošanas instrukcijas: lādēšanas statīvs, lai Fitbit Versa3/Sajūtu var darboties tikai tad, ja skatīties Fitbit ir cieši sapresēta kartes slots, kas saskaņots ar uzlādes pin.Pretējā gadījumā, tas būs bez maksas!Pabeidzot iepriekš minētās darbības, jūs varat uzlādēt savu skatīties, nenoņemot siksnu.

Specifikācija:

Materiāls: ABS

Interfeiss: USB

Piemērots modelis: Fitbit Versa3/Sajūtu

Līniju garums-ap 1m/39.37 gadā

Krāsa: melna

Iepakojuma Saraksts:

1*Lādēšanas Bāze

Tagi: maksas fitbit maksas 3, fitbit maksas 3 strass, grupa fitbit versa 2, fitbit maksas 3 lieli, lādētājs smartwatch, aproce fitbit sajūta, grupa fitbit otrādi, fitbit sajūta, fitbit maksas ٢, fitbit siksna otrādi
Zīmola Nosaukums Rondaful
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Saderība Citi
Veids Lādētāji
Pieteikumu Vecuma Grupā Pieaugušie

Uzrakstīt recenziju