Izpārdošana

€21.60

€24.27

Nē Samazināt Motociklu Aksesuāri Rāmja Kuģīši Krišanas Crash Motora Aizsargs Yamaha YZF-R1 YZFR1 YZF R1 2007 2008

Pievienot atsauksmi

Iezīmes : Conditon: Aftermarket 100% Brand New Materiāls: Augstas Kvalitātes Metāla+ABS Plastmasa Krāsa: Melna / ar Oglekļa Daudzums: 1 Pāris (pa Labi&pa Kreisi) Funkcija: Rāmis Slīdņus ir paredzēti, lai minimizētu kaitējumu jūsu velosipēds rāmis, dzinējs, korpuss un aptecētājs, jo žēl, ja tas ir samazinājies.Viegli Uzstādīt, bet instalēt pēc speciālistu ir ieteicams!Nē Uzstādīšanas Instrukciju,Ir Montāžas Aparatūru!Uzstādīt: Par 2007. un 2008. gada Yamaha YZF-R1 YZFR1 (Lūdzu, Pārliecinieties, Daļa, kas Atbilst Jūsu Motocikls Pirms Solīšanas) Piezīme : Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms biddingying.

Par kuģniecības:

Parasti, Vienums tiks nosūtīti no 3 (triju) darba dienu laikā pēc maksājuma apliecinājumu.

Mēs piegādājam bezmaksas piegāde pakalpojumus, izmantojot ePacket vai Dizainadienas.lv Standarta Piegāde.Katra paka tiek izsūtīta ar ierakstītu Postsince tas ir drošāks.

Maksājums:

Mēs pieņemam Alipay šeit.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu.

Atsauksmes :

Ja jūs neesat apmierināti ar produktu vai pakalpojumu, pls sazinieties ar mums un nedod mums negatīva vai netural atsauksmes,Mums ir jums piemērots risinājums.

Mēs vienmēr atbildēt uz ziņojumiem 2 darba dienu laikā (off-nodokli pēc nedēļas nogalē).Ja jūs nesaņemat atbildi no mums, tad, lūdzu, pārbaudiet savu junk jeb mēstules pastkastē.

Tagi: yamaha r1 2008, peterbilt, r6 priekšējā stikla, r6 tvertne, klusums yamaha yzf r1 2007 2008, aizmugures r1 2010, mikro slīdni, kabeļu yamaha yzf r1 2004 2005 2006, thundercat yamaha, yamaha r1 2007
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
DAUDZUMS 1 Komplekts (Pa Kreisi Un Pa Labi)
Vienuma Tips Nokrišanas Aizsardzība
Objekta Garumu 0inch
Postenis Svars 0kg
krāsa Melna/Ar Oglekļa
stāvoklis 100% Brand New
Postenis Augstums 0inch
Posteņa Nosaukums Rāmis Kuģīši Crash Nokrišanas Aizsardzība
Zīmola Nosaukums XBMT
Objektu Platums 0inch
Materiāla Tips Augstas Kvalitātes Metāla+ABS Plastmasas
Izmērs as the picture shown
Modeļa Nosaukums Yamaha YZF-R1 YZFR1 YZF R1 2007 2008
Lielāko Pasūtījumu pieņemt

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti