Izpārdošana

€21.75

€24.17

Portatīvo Iekārtu Segtu PVC Siltumnīcefekta Vāciņu, Dārza Augi, Puķu Mājas Ūdensizturīgs anti-UV Aukstā izturīgi, bez Dzelzs Statīvs

Pievienot atsauksmi

Silts Padoms: produkts satur tikai augu segu, un dzelzs statīvs nav iekļauts, lūdzu, apstipriniet, izmēru jūsu dzelzs stāvēt pirms pirkšanas.

Paketē Iekļauts:

1x Augu Segšanai(Nav iekļauts dzelzs skava)

Funkcijas:

- Materiāls: PVC

- Izmērs: 143X143X195cm/ 56.3x56.3x76.7"

- Augstas kvalitātes PVC: Tas ir izturīgs pret koroziju, izturīga un izturīga.

- Ūdensizturīgs: produkts ir 100% ūdensizturīgs un anti-UV, lai dotu savu augu un ziedu absorbē vairāk saules gaismas un sniedz pietiekami daudz vietas, lai viņu izaugsmi.

Aukstā izturīgi un sniegputenis izturīgs: dārza siltumnīcas var saglabāt siltu un aizsargāt jūsu augus no aukstuma un sniegputenis, lai nodrošinātu ērtāku vietu par jūsu augu stādu.

- Šis produkts ir izgatavots no augstas kvalitātes PVC.Tas ir ne tikai kustamo un praktiskas, bet arī tā ir ūdensnecaurlaidīga un anti-UV iedarbību.

Lietošana: To var lietot tieši atbalstīti ar nūju vai ar dzelzs stāvēt.Ja jūsu siltumnīcas ir bojāta, jūs varat vienkārši nopirkt mūsu vāciņu, lai saņemtu jaunu dārza warmroom, tikmēr ietaupa jums vairāk naudas.

/ Par / pakalpojumu Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiku Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: augu pot stāvēt, dārza zaļā māja vāciņu, siltumnīcefekta mini, augt sēklas, dārza zaļā māja, rāmis siltumnīcas, robežu dārzs, dārzs, dārzeņu dārzs, zaļo augu mājā, puķu statīvs
Materiāls PVC
Iestatīt Tipu No
Izmērs 143X143X195cm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti