Izpārdošana

€34.68

Brook USB Kontrolieris Pārveidotāja Adapteris priekš XBOX 360 XBOX VIENU izmantot Xbox360 Vadu Kursorsviru Gamepad Microsoft XboxOne

Pievienot atsauksmi

PIEZĪME: Šo adapteri var izmantot arī, lai pievienotu Turbo funkcija un Pasūtījuma buttoning uz Xbox Vienu kontrolieri!

Atšķirībā no eariler ierīcēm, piemēram, chronos Max un pēdējos Titan adapteri strauta adapteri koncentrēties uz sniedzot jums VRG BEZMAKSAS atbalsta vairākas sistēmas acessories par XboxOne Consl!

Izmantot Madcatz, Qanba, Piederumi, Sony, PDP zīmola produktu uz jūsu xbox viens sistēmā!Darbi ar arcade nūjas, cīņa spilventiņi, pasūtījuma kontrolieri, offcicial vadu kontrolieri.Darbu visas spēles, HALO 5, Street Fighter, Killer Instinkts, Mortal Kombat!!Preprogramed profili standarta kontroles Pielāgojamu vadības scemes Pievienot turbo funkciju vadības Updatable firmware!PLUG and PLAY!Vienkārši iespraudiet adapteri sistēmā, nav uzstādīšanas nepieciešams!

Pogu Konfigurācija

Strauta Xbox 360/Xbox Viens uz Xbox Viens Kontrolieris Adapteris automātiski atpazīst Xbox 360/Xbox Vienu spēļu vadāmierīces un sacīkšu riteņiem un auto-konfigurē to pogu lietošanai ar Xbox Viens, kā parādīts kartē.Nē toggling ir nepieciešama.

Visas galvenās funkcijas karte perfekti!

1 * Brook Super Converter for Xbox 360 Xbox Vienu USB Adapteris 1 * Lietotāja Rokasgrāmata

1. VISPASAULES PIEGĀDE . (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 45 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. LŪDZU, neatveriet DOMSTARPĪBAS, VAI ATSTĀT NEGATĪVU ATGRIEZENISKO saiti ar runā ar mums,Mēs atbildēsim uz visiem mūsu klientiem un risināt problēmas, kas jums ir.Strīdu vai atmaksas, bez runāšanas nepalīdzēs atrisināt jebkuru problēmu, paldies.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 35 dienas atpakaļ no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Dizainadienas.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 6 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Dizainadienas.lv!

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām, abou

Tagi: brook, kontroli spēle usb, wii xbox 360 adapteri, gadījumā morgenstern, xbox 360 pogu bumbu, adapteris g25, Xbox 360, brook ps4, super converter brook, xbox 360 modded
Modeļa Numurs ZPPK001
Ar USB
Zīmola Nosaukums Ctrlfox
MicroSoft Modelis Xbox Viens
Saderīgs Marku/Modeli Microsoft

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti