Izpārdošana

€3.27

€5.45

Varde Burbuļu Mašīna ABS Ūdens Strūklu Rotaļlietas Mūzikas Vannas istaba Spēlē Rotaļlietas Procentu Audzēšanas Interaktīvās Rotaļlietas

Pievienot atsauksmi

Varde Burbuļu Mašīna ABS Ūdens Strūklu Rotaļlietas Mūzikas Vannas istaba Spēlē Rotaļlietas Procentu Audzēšanas Interaktīvās Rotaļlietas

Funkcijas:

1.Droši materiāls:Burbulis mašīna ir izgatavota no videi draudzīga, ABS materiāla, nav toksisks,nodiluma izturība, izturīga un nav viegli lauzt, izturīgs ilgi lietot.Bērni varēs jautri spēlēt ar, skatoties slodzes aizraujošu burbuļi izliet savu muti nepārtrauktā plūsmā.

2.Piesūceknis: stingri turiet piesūcekni bez nokrist.

3.Bagātinātas putas putas: apaļš caurums, nospiediet pogu, lai automātiski iespļaut burbuļi, mīkstas putas uz bērnu ādas.

Apraksts:

1.Vardes Burbuļu Mašīna var ražot krāsains bubble madness.Trieciens neskaitāmus burbuļus un uzturēt savus bērnus izklaidēs.Izveidot pasakaina burbulis pasaules bērniem.pievienojot vairāk vannas krēms,burbulis ir daudz vairāk.

2.Burbulis Vardes ir maza burvju ierocis, kas padara peldvietu istabas smieties visām vecuma bērnu, toddler un bērniem.Tas ir arī brīnišķīgs bērnu dušas,dzimšanas dienas svinības, Ziemassvētku puse vai dalībnieks dāvanu.Tas būs pievienot prieku un labu atmosfēru, lai jūsu ģimenes.

Specifikācijas:

Krāsa:Daudzkrāsains

Materiāls:ABS

Izmērs:21 * 25 cm

Baterija:2 * AA (Nav iekļautas)

Paketē Iekļauts:

1 * Varde burbuļu mašīna

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

66279 KARSTĀ PĀRDOŠANAS

Tagi: candy izplatītājs, candy dozatoru liela, ponyo rotaļlietas, candy machin, cilvēka burbulis spēle, mājas balts, dārza rock, sasuke rotaļlietas, elmo mīksto rotaļlietu, magic burbulis spēle
Vecums 5-7 Gadi
Akumulators 2 * AA (Nav iekļautas)
Brīdinājums *
Dzīvnieki Vardes
Tēma Dzīvnieki
Modeļa Numurs varde
Plastmasas Tips ABS
Materiāls Plastmasas
Mfg Sērijas Numurs ROTAĻLIETAS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
krāsa Daudzkrāsains
Izmēri 21 * 25 cm
Dzimums Unisex
Paketē Iekļauts 1 * Varde burbuļu mašīna

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti