Izpārdošana

€21.19

€30.27

Philips H7 12V 55W Crystal Vision 4300K Spilgti Balta Gaisma Halogēnu Lampas, Auto Lukturu Stilīgu Izskatu UV Izturīgs 12972CVSM, Pāris

Pievienot atsauksmi

Philips H7 12V 55W Crystal Vision 4300K Spilgti Balta Gaisma Halogēnu Lampas, Auto Lukturu Stilīgu Izskatu UV Izturīgs 12972CVSM, Pāris Produktu, Funkciju, Ja stils ir vissvarīgākais faktors, lai jūs, pieņemot lēmumus, lai uzlabotu jūsu priekšējo lukturu spuldzēm, tad Philips Kristāla Vīzija ir ideāls risinājums jums.Ar krāsu temperatūru no 4300K, klāstu, ražo spilgti balta gaisma uz ceļa.Tomēr, lūdzu, ņemiet vērā, ka šīm spuldzēm nav klasificēts kā ceļu juridiskā ES, sakarā ar augstu Kelvins reitings.Produkta Parametri 1.Zīmols: Philips 2.Spriegums: 12 V 3.Watt: 55W 3.Pakete Ietver: 2 sīpoli + 2 spuldzes T10 4.Modelis: H7 5.Lai Ietilptu: Lukturu, high low beam 6.Daļa Numurs: 12972CVSM 7.Bāzes Modelis: PX26d 8.Produkta Iezīmējiet: 4300K Spilgti balta gaisma

Iezīme

CrystalVision 4300K spilgti baltu gaismu stila jauninājums

Ar zilu pārklājumu un sudraba top dizains, CrystalVision piedāvā spilgtu baltu lukturu par 4300K, lai redzētu, un var redzēt, gan pilsētas un valsts vadītāju.

Spilgti balta krāsa atbilst efektu, augstas end izskatās

Aprīkota ar divām krāsu saskaņošana w5w stāvoklī, lampas, CrystalVision dod jūsu auto lukturi piemaksu izskatās augstas klases automašīnām.

Philips auto lampas ir izgatavotas no augstas kvalitātes kvarca stikls

UV Kvarca stiklu, kas ir spēcīgāka nekā stikls un ļoti izturīgs pret temperatūras galējībām un vibrācijas, kas izslēdz eksplozijas risku.Philips kvarca stikla lampas (kvēlspuldzes 2 650º C un stikla 800º C) spēj izturēt smagu termisko šoku.Ar spēju aizturēt palielina spiedienu iekšā lampas, UV kvarca stikls ir iespēja ražot vairāk spēcīgu gaismu.

Philips auto lampu ir ļoti izturīgs pret mitrumu

Tikai degošas spuldzes, kas izgatavoti no kvarca stikls (kvēldiega 2650°c, stikls 800°c), var izturēt termisko šoku : piemēram, ja pilienu aukstā ūdens pieskaras karsto spuldzi, kad jūs braucat pa ūdeni ar salauztu priekšējo lukturu vienības.

Philips auto lampu ir ļoti UV izturīgs

Philips īpašu anti-UV pārklājumu tehnoloģiju, kas aizsargā lukturi pret kaitīgo ultravioleto starojumu, padarot Philips UV pārklājumu kvarca stikla ideāli piemērots visos braukšanas apstākļiem un nodrošina to ilgmūžību.

Plašu 12V lampas visu funkciju

Kas 12V lampas, kas darbojas?Philips Automotive piedāvā visiem auto īpašās funkcijas : augsta gaismas, Zema beal, priekšējie miglas priekšā rādītājs, ārējie rādītājs, aizmugures rādītājs, stop gaismas, atpakaļgaitas gaismas, aizmugurējie miglas lukturi, numura zīme apgaismojumu, pakaļējiem gabarītgaismas/autostāvvieta gaismas, salona gaismas.

Pārmaiņas gan jūsu galvenie lukturi vienlaicīgi, lai vairāk drošības

Ļoti ieteicams, lai mainītu tos pa pāriem, lai symetric gaismas veiktspēju.

Philips ir izvēle lielākie automašīnu ražotāji

100 gadus Philips ir bijis priekšplānā automobiļu apgaismojuma nozarē, ieviešot tehnoloģiju inovācijas, kas kļuvuši par standartu, uz mūsdienu automašīnām.Šodien, viens no diviem automobiļiem Eiropā un viens no trim pasaulē, ir aprīkoti ar Philips apgaismojums.

Iepakojumā 1 Pāris Oriģinālās Philips Spuldzes ar Mazumtirdzniecības Kastē

Philips Autentiskuma Sertifikāts Viltus Philips Ksenona lampas, ir arvien pieaugoša problēma.Aptuveni 80% no Philips spuldzes, kas pārdod gan un bezsaistē, ir potenciāli viltots.Lai aktīvi risinātu šo problēmu, Philips, tagad ir pievienots unikāls Autentiskuma Sertifikātu, lai ikviens produkts, ko tie ražo.Jebkuru spuldzes tagad iegādāties bez Apliecību varētu būt viltotas, un ir jāizvairās.Nopirkt jūsu Philips spuldzes no mūsu veikala, un jūs varat būt pārliecināti, jūs saņemat reāls darījums - katru preci ko pārdodam funkcijas Autentiskuma Sertifikāts uz iepakojuma.

IEPAKOJUMS

-Preces tiek apstrādāti un aizsargāti labi. -Ja jums ir īpašas prasības, iepakošanas, lūdzu, sazinieties ar mums.SŪTĪJUMU

-Visi vienumi tiks nosūtīts visā pasaulē. -Visi vienumi tiks nosūtīti 2~4 darba dienu (izņemot sestdienas, svētdienas & Brīvdienās) pēc tam, kad jūsu maksājums ir saņemts un notīrītas. -Visas preces tiks nosūtītas uz jūsu pasūtījums adresi , tāpēc, lūdzu, pārliecinieties, lai sniegtu mums ar pareizu, precīzu, detalizētu piegādes adrese. -Muitas nodoklis ir pienākums un atbildība pilsonis savā valstī, lai pircējs būtu atbildīga par nodokļu un muitas nodokli, kas radušās. -Lielākā daļa no punktiem, kas būs nosūtīti pa Dizainadienas.lv Standarta Piegāde . -Kuģošanas laikā, kā sekot tabula būs jūsu atsauces.

Piegādes Metodi

Galamērķis

Kuģniecības Laiks

Pastmarkas

Dizainadienas.lv Standarta

Austrālija

7~20 dienas

Bezmaksas piegāde

(svars

Apvienotā Karaliste

7~20 dienas

Kanāda/ASV

10~20 darba dienas

Vjetnamā, Maldivu Salas, Jaunzēlande, Japāna, Korejas Dienvidos, Austrija, Vācija, Nīderlande, Francija, Somija, Taizeme, Dānijā, Grieķijā, Šveicē, Portugālē, Grieķijā, Beļģijā, Īrijā, Singapūrā, Norvēģijā

15~30 darba dienas

Dienvidāfrika, Bulgārija, Baltkrievija, Kipra, Horvātija, Latvija, Monako, Moldova, Maķedonija, Melnkalne, Polija, Rumānija, Serbija, Slovākija, Slovēnija, Ukraina, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Malaizija, Filipīnas, Vjetnama, Maldivu Salas

15~35 darba dienu laikā

Itālijā, Brazīlijā, Krievijā, Izraēlā un citās valstīs

25~45 darba dienas

EUB

ASV, Austrālija, Francija, LIELBRITĀNIJA, Krievija, Ukraina un citas valstis

7~15 dienas

Papildu Sūtīšanas Maksa

EMS

Lielākajā daļā valstu,

5~15 dienas

Papildu Sūtīšanas Maksa

Dizainadienas.lv Premium

Austrālija, Francija, LIELBRITĀNIJA, Vācija, ASV un citas valstis

3~7 dienas

Papildu sūtīšanas Maksa, kas MAKSĀJUMU -Maksājumu jāpabeidz 20 dienu laikā. -Lūdzu, atstājiet ziņu par jūsu īpašo pieprasījumu e.g Krāsu vai Lielumu.) pasūtījuma piezīmēm sadaļā, ja jums vietu pasūtījumu.GARANTIJAS un ATSAUKSMES -Visus posteņus, kas tiks pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.Nopirkt ar pārliecību! -Ja prece ir defected, kad jūs to saņem, vai jūs neesat apmierināts ar to, jūs varat e-pastu mums preces apmaiņu vai kompensāciju, lūdzu, līgums mums un vēlreiz pārbaudīt atpakaļadresi, pirms jums to atdot. -Nē, piekrītot atgriezties elektronisko sastāvdaļu. -Pilnu atmaksu saņemot sākotnējais vienums.Paziņojums: Atgriešanās kuģniecības maksa ir ko maksā pircējs. -Mēs saglabāt lielisku pakalpojumu standartus un censties 100% klientu apmierinātību! 5 zvaigznes Pozitīvas atsauksmes mums ir ļoti svarīgi,tāpēc, ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms jūs sniedzat mums, Neitrāla vai Negatīva atsauksmes vai atvērt gadījumā , tāpēc, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.SAZINIETIES ar MUMS-Mēs cenšamies sniegt jums vislabāko pakalpojumu, un mēs atbildēsim uz jūsu jautājumu 24 stundu laikā. -Mūsu lielākais mērķis ir, lai sasniegtu maksimālo prasības klientiem.

Tagi: auto gaismas spuldzes, h7 balts, 24v led kravas automašīna, h7 led, 55w uv, spuldzes h7 55w philips, halogēnu hb4, pāris philips h7, Ksenona, lampas tuv
Jauda 55W
Zīmola Nosaukums philips
Produkta Iezīmējiet Līdz 4300K spilgti balta gaisma
Lm 1140 lm
Spriegums 12 V
Daļu Skaits 12972CVSM
Garantijas laiks 1 Gads
Pakete Ietver 2x H7 spuldzes + 2x T10 Zilās spuldzes
Modelis H7
Bāzes Modelis PX26d
Lai Fit Lukturu

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti