Izpārdošana

€2.45

€4.72

Virtuves Dvieļi Galda Salvete Dabīgas Kokvilnas Dvieļi Trauku lupatas, Absorbējošu Un bezplūksnu Galda Salvete 3PCS/KOMPLEKTS

Pievienot atsauksmi

Virtuves Dvieļi, 100% Dabīgas Kokvilnas, Dvieļi, Trauku lupatas, Absorbējošiem un nepūkojas, c, 3PCS/KOMPLEKTS

Virtuves trauku lupatas ir izgatavoti no 100% tīras kokvilnas, vienas kokvilnas dzijas, viegli sauss, super absorbējoša, dabas vienkāršu kokvilnas, labāko ikdienas lietošanai.

Ideāla kombinācija formu un funkciju. 17.7 x25.6inch/45*65cm trauku dvieļi ir perfekts izmērs, lai visu veidu virtuves nodokli.Lieljaudas augstākās kvalitātes grezni mīksts dvielis kļūst mīkstāka, ar katru mazgāšanas.

Bieza un ļoti absorbējoša trauku dvieli uz sausa stikla, virtuves un neko ārpus virtuves.Dažādiem mērķiem ietver: BBQ salvetes, placemats, izšūšanas projekti, segums maizes mīklu, stikla tīrīšana.

Klasisks dizains, vienkārša visu pinuma kokvilnas, ar svītrām gar garo robežu.Ilgstošu izturību un funkcionalitāti, Nebūs atstāt drāniņu pār jūsu šķīvji un glāzes.

Lieliska kā dāvana jūsu Māte, Meita vai Vecmāmiņa pat par sevi, ikviens, protams, baudīt to !

Izpildiet šos norādījumus, lai saglabātu augstu produkta funkcionalitāti.Mazgāt dvieļus, pirms pirmās lietošanas.Dvieļi zaudēs drāniņu, kas atlicis no aušanas procesu, un būs mīkstāka un vairāk absorbējošs pēc mazgāšanas.Neizmantojiet audumu mīkstināšanas.Sausi dvieļi ar zemu siltuma/delikāts ciklu, lai samazinātu saraušanās.

krāsa:pelēka

Materiāls:100%Kokvilna

Iepakojuma Saturs:

1 * komplekts classic virtuve, trīs-gabalu dvieli

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: virtuves lupatu, virtuves kokvilnas tilla, meitene dvieļi, auduma salvete, kokvilnas dvielis matiem, dekoratīvu papīru dekupāža, auduma poly, papīra autiņi, autiņu vēstuli, materiāls papīra salvetes, noel galda salvete
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
4 100%kokvilna
Stils Mūsdienu
2 100%kokvilna
Materiāls Poliestera / Kokvilnas
Modeļa Numurs 2020
Technics roku darbs
Iestatīt Tipu
Izmantošana Mājas
1 17.7 x25.6inch/45*65cm
raksts Plain Krāsoti
5 3Pcs/komplekts
Izmērs 17.7 x25.6inch/45*65cm
3 galda salvetes
Specifikācija 17.7 x25.6inch/45*65cm

Uzrakstīt recenziju