Izpārdošana

€10.16

€16.94

Amosfun 72PCS Halloween Aukliņu Našķis Somas, Dāvanu Maisiņus, Konfektes Somas Ar Rokturi Tēmu Personām Triks Vai Ārstēšanai Piederumi

Pievienot atsauksmi

Apraksts Šis postenis ir arī izgatavoti no premium materiāls izturīgs un praktisks lietošanā.Halovīni treat somas ir būtiski, lai jūsu triks-vai-ārstēt un ballītes viesiem.Ar 6 gudrs modeļiem un 12 gab., par katru rakstu, tas ir ideāli piemērots bērniem iet no durvīm uz durvīm, lai savāktu candy, un svarīgi, lai Halloween ballītes viesiem un viņu partijas dod priekšroku.Iezīme

Zīmola: Amosfun. - Krāsa: Kā parādīts attēlā. - Materiāls: PP un PE. - Izmērs: Apm. 16 x 17 x 0,1 cm.

- Šo lielo, komplektācija 72pcs konfektes somas, 6 rakstus kopā, 12pcs katram.

- Ideāls Izmērs: Halloween dāvanu maisiņi var turēt visu veidu Halloween dāvanas vai saldumus pietiekami, lai jūsu bērniem.

- Augstas Kvalitātes: Halloween candy maiss izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, kas ir izturīgs, viegls, un pārnēsājamo.

- Radošais Noformējums: kopumu, tostarp dažādu dizainu Halloween, kopā 72pcs pietiekami, lai apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām.

- Ērta Lietošana: dāvanu un candys nebūs nokrist no somas tik ilgi, cik jūs pievelciet somas ar dawstring.

- Plašu Pielietojumu: Liels Halloween puse rotājumi, Halloween dāvanu iesaiņojumā, ir bērni", ārstētu vai triks", izmantojot konfektes somas un citu informāciju, kā pievienot vairāk jautrības jūsu Halloween!

- Silts Padoms: Cienījamais pircējs, jo apgaismojuma efektu, monitoru spilgtumu, manuāla mērīšana, utt., tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu un izmēru starp foto un faktisko objektu.No sirds ceru, ka var saprast!Paldies!

Iepakojuma saraksts

72 x Amosfun Halloween Aukliņu Našķis Soma

Tagi: dzimšanas diena, box kūka, dzimšanas diena dekori, v šokolādes kastē, rūtiņu papīra, indijas organza dāvanu maisiņi, voile aukliņu, somas, liels aukliņu, somas, dāvanu kaste, vīriešiem, dāvanas kaste
Modeļa Numurs Halloween Candy Kastes
Skaits, Gab Citi
Materiāls Kartona
Godu HALLOWEEN
raksts Karikatūra Attēlu

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti