Izpārdošana

€9.22

€10.84

MonsterProlink 3.5 mm Līdz 3,5 mm Stereo AUX Audio Kabelis, Labi leņķi, Automašīnas tālrunis, ipod, MP3 Tablete Austiņas

Pievienot atsauksmi

Amerikāņu lielo zīmolu Monster 3.5 mm Premium Aux Kabelis, Dizains, Audiophile, Mūzikas Fanu, Augstas klases dizains, Labākā Kvalitāte, Ultimate Sniegumu.Garantijas laiks-60 mēneši

Funkcijas

【Universal Savietojamība] aicina:pilnībā saderīga ar jebkuras ierīces ar 3,5 mm aux pieslēgvietai.Piemēram, Austiņas, Apple iPod, iPhone, iPad, Echo Dot, Planšetdatoru, Klēpjdatoru, Hi-Fi vai Auto Stereosistēmas, Smartphones, MP3 Atskaņotāju un jebkuru citu audio atskaņošanas ierīcēm, izņemot Sony MDR-1000X, Beats Solo/ Studio/ Executive Sērija, Skullcandy HESH, Bose QC25 & Lifeproof Gadījumos.

【Nepārspējamu Skaņas Kvalitāti] aicina:Pulēta, ar zelta pārklājumu savienotāji nodrošinātu uzticamību un novērstu signāla zuduma un trokšņu iespējams.

【Ultra Izturīgs, & Juceklis-Bezmaksas] aicina:Ar 15000+ ultra-izturīgs līkums mūžs vairākas reizes ilgāk nekā oriģinālās audio kabeļi.Jūs varat vēja tas, neuztraucoties par to mezgliem vai kinks.

【Draudzīgi Fit] aicina:Monster AUX kabelis ir paredzēti, lai ietilptu gandrīz visi aftermarket gadījumos.

Savietojams ar

Monster 3,5 mm audio kabelis ir savietojams ar iPhone, iPod, iPad, citiem viedtālruņiem, austiņas, planšetdatori, portatīvie datori, Walkman, Echo Punkts (2. Paaudze) un visu citu audio atskaņošanas ierīces ar 3,5 mm aux pieslēgvietai.

Apraksts: Standarta 3,5 mm Vīrietis, lai Vīrietis.Kabeļu OD līdz 6,2 mm, Super biezs, Ārējais apvalks sarkans kokvilnas pītā neto,Anti-nodiluma.Ultra-bieza 3U Zelta Pārklājumu savienotāji, liels dažādu ar parasto audio vadu.Hi-Fi un Stereo, pie nulles signāla zudums.Speciāli pielāgota mūzikas cienītājs/audiophile, Perfekta skaņas efektu. 99.9999% augstas tīrības Skābekļa-Brīva Vara dzīslām.Augsta nodiluma izturīgs apvalks, Videi draudzīgu, elastīgu.Tas ir ļoti augstas klases audio kabelis, speciāli dizainu audiophile/mūzikas cienītājs, tā var sniegt straujākais, uzskatāmākais , šokējoši skaņas.Jo mēs izmantojam augstas kvalitātes materiāliem, lai katru elementi un profesionālās ražošanas process Galvenokārt izmanto, lai audio iekārtu un Automašīnas AUX, MP3,MP4,tālruņa,ipod un pastiprinātājs, skaļruņi .Iepakojums: maisiņā.

Piegāde : Mēs Kuģis Pasaulē, preces tiks nosūtīti robežās no 1 līdz 2 darba dienā pēc tam, kad jūsu maksājumu pilnā apmērā !Maksājums : Paypal Atgriešanās Politika: 1. Kompensācijas tiek piedāvāts tikai par produktiem ar trūkumiem ziņots, 7 dienu laikā pēc saņemšanas. 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#. 3. Mēs aizstās savu posteni, ja tiek konstatēts, ka ir bojāts 14 dienu laikā. 4. Pircējs nepieciešams maksāt par savu pastmarkas maksas atdot preci pie mums.Apstrādes un piegādes izmaksas ir neatmaksājamas jebkurā gadījumā. 5. Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms pa e-pastu pirms atgriežoties savā postenī, jo daži risinājumi nedrīkst prasīt, lai, atgriežoties savā postenī.Atpakaļ postenī, ir jābūt jauns nosacījums, ar visiem piederumiem. 6. Visas garantijas nesedz zaudējumus, kas radušies nepareizas lietošanas vai saderību. 7. Mēs darīsim visu, lai kalpotu katram klientam labāko, ko spējam.Garantijas un Garantijas: 1.Pieci gadi Garantija, Iegādāties ar pārliecību! 2. Ja objektu nav pietiekami, lai jūs, kad esat saņēmis, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 14 dienu laikā, mēs aizstās jaunu vai atgriezt naudu atpakaļ, lai jūs.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jums to atdot. 3. Ja jums atrast jebkuru defektu, lai preci 3 mēnešus, mēs nosūtīsim jums nomaiņu bez papildus maksas, vai veikt atmaksu pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci. 4. Ja prece ir bojāta, pēc 3 mēnešu laikā, mēs joprojām varat pieņemt, ka jums nosūtīt mums atpakaļ.Jauna tiks nosūtīta jums pēc tam, kad mēs saņēmis nekvalitatīvu preci, bet jums ir jāmaksā papildu sūtīšanas maksa.Citām Politikas Jomām: 1. Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa. 2. Pēc maksājuma saņemšanas par preci, mēs atstās POZITĪVAS ATSAUKSMES.Ja prece nav pietiekami, lai jūs, kad esat saņēmis, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums. 3. Visi e-pasti tiks atbildēja, 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, mēs atbildēsim jums pēc saņemšanas jūsu atkārtoti nosūtīto e-pastu, cik drīz vien iespējams. 4. Nopietns Pircējs, Tikai!Lūdzu, vietu, cenu, tikai tad, ja jūs piekrītat visiem noteikumiem.

Tagi: automašīnas radio, dimanta asmens, samsung galaxy note 9 n9600, tavlet, chery stūres, griezes momenta leņķa mērītājs, android planšetdatoru, josta honda, kkmoon leņķa mērītājs, mobil tālrunis
Diriģents 99.99% Skābekļa Bezmaksas Vara (augsta pure)
Modeļa Numurs Monster-3.5/3.5-R000-R
Zīmola Nosaukums GuantaiTelcom
krāsa sarkana
Ārējo apvalku Elastīga PVC, videi draudzīgas
Lieljaudas Kabeļi Spēcīgs un Izturīgs

Uzrakstīt recenziju