Izpārdošana

€2.78

€4.62

Draudzene Dāvanu Karstā Ūdens Pudeli Uzlādes Karstā Ūdens Maiss Silts Pils Siltu Roku Siltāks Cute Cute Vēdera Jostas Rokas Siltāks

Pievienot atsauksmi

funkcijas:

1. Automātiskās temperatūras kontroles, lai nepieļautu pārkaršanu

2. Vienreizējas lietošanas injekcijas, pastāvīgā lietošanā, nav nepieciešams, lai mainītu ūdeni

3. Spriegums: 220 V, 50 Hz

4. Saskaņā ar dažādiem apkārtējās vides temperatūrā, apkalpošanas laiku, ir arī dažādas

Specifikācijas:

Nosacījumi: pavisam jauns 100%

Izmērs: kā parādīts attēlā

Krāsa: kā parādīts attēlā

Daudzums: 1 gabals

Šī pakete ietver:

1 x karstā ūdens jostas soma

1 x karstā ūdens maiss

1 x strāvas vads

1 x piltuves

1 x plug

Piezīme: pirms pasūtīšanas, lūdzu, informējiet pārdevēju, kas specifikācija uzlādes līnija ir nepieciešams, lai izvairītos no tā, ka uzlāde līnijas nevar izmantot pēc preču saņemšanas.Pārdevējs sniegsim atbildi, cik drīz vien iespējams.

Priekšrocības mazo vēdera termoss:

1. Termosa pudeli sasilda vēdera, kas var veicināt vietējo asinsriti, kliedēt aukstā un veicina asins cirkulāciju.Kad sieviete nāk, lai menstruācijas, tas var palīdzēt atbrīvot viņas sāpes.

2. Pieteikties karsta ūdens pudeli uz vēdera, kas ir līdzvērtīgs karstā komprese, kas ir labs, lai cilvēki ar sliktu zarnās un kuņģī.Tas var paātrināt gremošanu, uzlabo kuņģa diskomforta, galvenokārt, lai uzlabotu gremošanas funkcijas.

3. Piesakies ūdens maiss kuņģī, kas ir noderīgi, lai silts auksts un mazināt klepu.Vēdera urīnpūšļa meridiānu atrodas uz ķermeņa virsmas.Kad ķermenis ir pakļauts ārējās ļaunumiem, tas rada drudzi un nepatiku pret aukstumu.Piemērojot karsta ūdens pudele uz vēdera var palīdzēt urīnpūšļa meridiānu normāli funkcionēt.

Tagi: elektrisko darbarīku somas pārdošana, elektriskās rotaļlietas sievietēm, somas profesionālās kabelis, ceļot elektrības soma, elektriskie montāžas soma, stieples somas online, vintage elektriskā soma, somas elektriskā motorollera, jakemy elektrisko instrumentu soma, elektriskie karstā soma
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls PVC
Produkta Tips Maksas Elektriskie Karstā ūdens Soma
Modeļa Numurs rsd0102
Veids Roku Sasilšanu

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti