Izpārdošana

€5.10

€10.19

ANT+ USB Adapteri USB ANT+ Raidītājs Sensors TrainerRoad uzlabot Velosipēdu treneris Garmin Zwift Wahoo Bkool TACX Onelap

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

ANT+ komunikācijas protokolu; līdz pat 8 kanāliem.Saņemt ANT+ signāla un to pārnest uz USB protokolu par datora programmatūru.Pievienojiet USB portu datoram, un meklēt velo programmatūru, viegli izmantot.Piemērots Garmin, lai Zwift, lai Wahoo, lai Bkool.Mini izmēru un vieglo svaru, ļoti ērti veikt.

Kāda ir to izmantošana ?

1. Darbu ar Velosipēdu Treneris programmatūra

Saderīgs ar iekštelpu apmācību programmas: Wahoo, Zwift, Cycleops Treneris, Treneris Ceļu, Rouvy, Tacx Vortex, Sufferfest, Bkool,utt.Nodrošina tūlītēju savienojumu starp jūsu ierīci un datoru.Šajā gadījumā, Tas atbalsta jebkura cita ierīce ar ANT+ protokolu, kā sirdsdarbības sensors, stūres metru, ātrums un ritms sensoru.

2. Sinhronizācija Garmin Datu

PC, Tas atbalsta Windows un daļa Mac.Šajā gadījumā, Tas nenodrošina nekādu skatīties vai velosipēdu datoru.

Kā tas darbojas

Solis 1 Get gatavs velosipēdu trainner 2. posms Plus USB ANT+ stick savā datorā, un savienojiet ierīci.Solis 3 Sākt izjādes mīksta un iedēstīt spēli.Lūdzu, Pievērsiet Uzmanību Pirms lietošanas, pārliecinieties, lai lejupielādētu SKUDRA draiveri datorā.

Produkta informācija

Tagi: edge 810 mount, ant miner s9, 50cc ieplūdes kolektora, bkool, zwift, tacx, centrālā atbalsta garmin, igpsport igs 620, skudru ligzdu, siksnu huawei honor 2
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iezīme ANT+ Raidītājs Sensors
Modeļa Numurs ANT+ USB Stick
Hronometrs un Piederumi Bezvadu Hronometrs
Sertifikācija CE

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti