Izpārdošana

€10.40

€26.00

Ansamblis Apakšveļa Femme Super Push Up Biezi Polsterēts Krūšturis Bezmaksas Vadu Krūšturis Sexy Intimates Sieviešu Apakšveļa, Erotiska Apakšveļa & Sleepwears

Pievienot atsauksmi

Nav Laimīgi?Tikai Kompensāciju.

Dārgie draugi, laipni lūgti mūsu veikalā.Ja jūs uzzinātu, ka izmērs nav piemērots jums, vai jūs neesat apmierināts ar preci, nekautrējieties sazināties ar mums par Brīvu Atgriešanās Pakalpojumu.Pēc tam, jūs saņemsiet savu naudu atpakaļ.Jūtieties Brīvi, lai Veikals Tagad.

Produkta Funkcijas

Jaunpienācēji.Mežģīnes push up brassiere.Super push up polsterētām krūšturis par mazu krūtis.Pelēks un Melns ir pieejami.

Stieples bezmaksas krūšturis.Plašs spārnu.Super push up polsterētām krūšturis.Pielāgot siksnas.Nekonvertējamās siksnas.Trīs āķi un acu. 3/4 cup, pilna apdrošināšana.

Salīdzinājums.Citiem dizaina un šis krūšturis.Pilna apdrošināšana, nē kausa plaisa, super push up.Sieviete lingerie "eiropa 2020".

Izmēri

Lūdzu, pārbaudiet jūsu izmēra, kā par zemāk diagrammā.Ja dabūja neskaidrības, nekautrējieties sazināties ar mums.

Veida Atgādinājumi

Ja jums ir kādi komentāri vai jautājumi par mūsu bra komplekts, laipni runāt ar mūsu servisa komanda. 7-20 darba dienu laikā uz Krieviju, 9-35 darba dienās Spānija, 12-25 darba dienu laikā Amerikas savienotās Valstis, 15-35 darba dienu laikā Francijā, Japānā, Korejā,Ukraina, utt.

Super Push Up Biezi Polsterēts Krūšturis,Ansamblis Apakšveļa Femme,Stieples Bezmaksas Krūšturi,Seksīgas Intimates,Sieviešu Apakšveļa, Erotiska,Apakšveļa & Sleepwears

Tagi: ansamblis apakšveļa coquine, šļūtenes ūdens, milzīgs push up, krūšturis gredzens, split kauss krūšturis, kolagēna gēla, vīrietis, sieviete apakšveļu, donut kulons, krūšturis bieza, krūšturis sievietēm
Modelis Tips Cietie
Kategorijas Sieviešu Intimates
Siksnas Tips Regulēt siksniņas
Slēgšana Atpakaļ Slēgšanu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Neķītrs Attēlu No
Modeļa Numurs Super push up polsterētām krūšturis wxY815
Slēgšanas Tips Trīs Āķi un acu
izcelsmes ražošanas Ķīna
Stils Sexy
Materiāls Spandex
Dizains Mežģīņu Krūšturis Dizains
Stieples Stieples Bezmaksas Krūšturis
Atbalsta Veids Stieples Bezmaksas
Kausa Formas Trīs Ceturtdaļas(3/4 Cup)
Iezīme Delikāts Mežģīnes
Seksuāli Divdomīgs No
Krūšturis Stils push up
Vienuma Tips Krūšturus
Kausa stils 3/4 Tases
Dzimums SIEVIETES
Apdare Mežģīnes
Godu Jebkura
Zīmola Nosaukums Wheatland Star
Krāsas melns un pelēks
Īpašība Krūšturis par mazu krūtis

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti