Izpārdošana

€6.77

€15.05

TECLASER Lāzera Līmeni 360 self-leveling lāzera Nivelieris Zaļās/Sarkanās Gaismas Lāzera Horizontāla un Vertikāla Šķērsot Līniju Ar Magnētiskais Turētājs

Pievienot atsauksmi

TECLASER Lāzera Līmeni 360 self-leveling lāzera Nivelieris Zaļās/Sarkanās Gaismas Lāzera Horizontāla un Vertikāla Šķērsot Līniju Ar Magnētiskā Stiprinājuma Krustenisko līniju Lāzers SA-02CR/SA-02CG Darba diapazons apm. 15M/30M Augstuma regulēšanas precizitāte ±1mm/5M pašizlīdzināšanās diapazons, parasti 4°±1° Darba temperatūra -10℃~+40℃ Lāzera klase 2 Lāzera viļņa garums 635nm/505nm 2xAA Baterijas sārma baterijas Izejas jaudu 3Mw/9.5 Mw Svars SA-02C 0.225 KG Izmēri 71.5x76.5x55mm

1).Mēs esam rūpnīcas,Tikai piedāvā augstas kvalitātes,mēs nepārdodam un lētas augstas kvalitātes ražojumiem.

2).Mēs esam Oficiālie Veikalā TECLASER RĪKU, jūs varat iegūt Labāko Kvalitātes, Cenas un Servisa šeit.

3).Pēc jūsu maksājumu, mūsu prece būs piegādāta 3 dienu laikā.Mums vienmēr ir pietiekami daudz produktu sastāvam.

4).Šī vienība nav iekļauts baterijas.Jo starptautiskā gaisa kuģniecības aizliegt mums uz kuģa ir šķidrā,pulvera un baterijas,tāpēc mēs nevaram viņus iepakojumā. Mūsu preces tiek nosūtītas no Ķīnas, parasti ar Dizainadienas.lv Standarta Piegāde.Mēs kuģis preces 3 dienu laikā, un parasti tie sasniegs jūs robežās 30-60 dienas.Ja tas ir pārāk vēlu, - lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams.Mēs atrisinātu šo problēmu, cik drīz vien iespējams.

1).Mēs pieņemam Alipay,West Union,TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2).Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3).Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu,lūdzu, uzgaidiet pāris minūtes un Maksājumi, kas ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Mēs pārbaudīt katru preci pirms nosūtīšanas,lai izvairītos no deklarācijas par bojātu vai nepareizi.Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemat jūsu preci vai ar kvalitātes problēmu,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs varam piedāvāt atgriezties vai nosūtīt garantija, bet, lūdzu, piedāvāt pierādījumus, lai parādītu problēmu aktīvi.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.

Lūdzu, Ņemiet vērā: Mums neattiecas uz jebkuru preces bojājumu, pēc lietošanas rezultātā vai no ūdens bojājumus.

1).12 Mēnesi Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 2 mēnešu garantija.

2).Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.

3).MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

4).Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Dizainadienas.lv!

1.Ja jums patīk mūsu produkciju, jūs varat mums piecu zvaigžņu atsauksmes un fotogrāfijas mūs atbalstīt, būsim ļoti pateicīgi jums, jūs varat arī dalīties ar mūsu produktu ar draugiem par VK, dpu.ITO, facebook vai Twitter 2.Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem, pārliecinieties, vai sazinieties ar mums pirmo reizi, mēs atrisinātu šo problēmu, jums ir laba iepirkšanās pieredzi.Jūsu viedoklis mums ir ļoti svarīgi, tāpēc, ja jums ir kādi jautājumi pēc preču saņemšanas, neatstāj negatīvas atsauksmes bez sazināties ar mums.

Tagi: 3 360 lāzera līmeni, līmeņa statīvs, lāzera līmenis, stiprinājuma lāzera, 360 lāzera līmeni, 12 līnijas lāzera firecore, lāzera līmeni, kapro līmenis, huepar lāzera, lāzera rādāmkociņš jauda
Mērīšanas Modeli 2 Pozīcijas
Lāzera līnijas platums ≤2,5 mm/5 M
Zaļā/Sarkanā Lāzera Staru Magnētiskais turētājs
Izmērs 71.5*55*76.5mm
Sertifikācija ROHS
Viļņa Seši simti trīsdesmit pieci
lāzera jauda 3MW
Self-leveling laiks ≤3s
Ir Smart Ierīces No
Precizitāte ±1mm/5m
Baterijas Tips LR6-AM3 2*AA 1,5 V
Veids Vertikālā & Horizontālā Lāzeri
Darba Disatnce 15M
Nozīmē,. 54x41x23/50gab
Lāzera Klase II šķira
produkta izmēri 71.5*55*76.5 mm
Mini lāzera līmeni Horizontāla Un Vertikāla Cross-Line
Self-Leveling Diapazons 4°±1°
360 self-leveling lāzera Nivelieris lāzera līmeni
IP Reitings IP54
Lāzera viļņa garums 635nm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
darba temperatūra Uzglabāšanas temperatūra
Zīmola Nosaukums vchon
Produkta Svars 225g
Paplašināts Leņķis V110°/H100°
Līnijas 1V1H
Modeļa Numurs SA-02C

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti