Izpārdošana

€8.14

€8.66

0.3 mm Sabiezēt Gumijas galda Spēle Mahjong Pokera Spēles Paklājiņš Ģimenes Mājas Spēles, Spēlēt Mat Ūdensizturīgs neslīdoša Daudzfunkciju Playmat Mats

Pievienot atsauksmi

0.3 mm Sabiezēt Gumijas Paklājiņš, Ģimenes Mājas Spēles / Darbvirsmas galda Spēle / Poker Spēle / Mahjong

Mēms Klusums, neslīdoša Apakšējā Dizains, Ūdensizturīgs Vairāku Izmēru, Spēlēt Mat

Ietver:Daudzfunkcionālu galda Spēli Mat*1 gabalu (nav iekļauts mahjong / poker parādīt mūsu bildes:)

Materiāls: 0,3 mm Sabiezēt Dabīgās Gumijas - Ūdensnecaurlaidīgs un Izturīgs, Portatīvo un Salokāma

Svars: 0.6 KG - 1.6 KG

Lūdzu, ņemiet vērā: mats tiks nosūtīts pa locīšanas paketi, jo transportēšanas prasībām

Pircējiem " Rādīt

Par Kuģošanas

1).Vispasaules Piegāde .Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR atbilstoši jūsu kuģniecības reklāmu kleitu.Pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza.

2).Pasūtījumus apstrādā 2-3 dienu laikā pēc apmaksas pārbaudes.

3).Mēs kuģis visvairāk objektus pa Pastu Ķīnas Reģistrā, Gaisa Pastu, lai wordwide un Citiem Piegāde .Mēs jums izvēlēties visvairāk ir svarīgs laiks, piegāde.Ja jūs vēlaties, lai precizētu Express company, lūdzu, ļaujiet man zināt, Lūdzu, atstāt mums ziņu .

4).Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

5).Brazīlijas pircējiem ir nepieciešams, lai piedāvātu mums savu CNPJ Numuru, un jūs, iespējams, vajadzēs maksāt nodokļu un nodevu Brazīlijas Muitas.

6).Lūdzu, atveriet paketi priekšā kurjeru,pārbaudiet laika, izskatu un amats labā stāvoklī,un tos parakstīt savu vārdu,ja jums atrast prece bija bojāta,lūdzu, fotografēt, pierādījumu mums, un noraidīt to.Kad esat pierakstījies,un ar kurjeru pa kreisi,tas nozīmē, ka jums ir jāpārbauda,un pārliecinieties, ka nav problēmu ar to,mēs vairs nepieņemsim jebkura veida atgriešanās.

7).Ja vēlaties pasūtīt vairākas postenis,pls līguma mani, un es tev došu labāko kravas un dažas atlaides.

Termins & Politika

Jums ir tiesības atgriezt pasūtītās preces 7 dienu laikā pēc saņemšanas, ja jūs maināt savas domas.Atpakaļ postenī, ir jābūt neatvērtas un neizmantota, un tādā pašā stāvoklī kā tad, kad nosūtīti pa asv.Ja jūs vēlaties, lai atgrieztu preces šādos gadījumos lūdzam ievērot:

Sazinieties ar mums, lai pastāstītu, kurus vienumus vēlaties atgriezties

Nosūtot preces mēs iesakām, ka jūs iegūtu pierādījumu par pasta sūtījumiem.

Mēs atlīdzina izmaksas par precēm, mīnus pastmarkas maksas sākotnējo konta uzlādēts.Kad atgriezās preces ir tikušas saņemtas apmierinošā stāvoklī mēs atmaksā sākotnējā konta uzlādēts 14 dienu laikā.Klientiem, ir atbildīgs par izdevumiem, kas saistīti ar nevēlamu preces uz asv.

Ja prece jums saņemt ir bojāts, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums.Jūs varat atgriezties bojāto produktu rezerves vai pilnu kompensāciju.Lūdzu neizmantojiet express pakalpojumus, lai atgrieztu preces, lai mums, vai mēs nevarēsim atmaksāt jums visas izmaksas, kas jāmaksā.Pastmarkas kompensāciju, kas nepārsniedz summu, kas sākotnēji samaksāto.Ja jūs atgriežat objektus uz mums, un viņi ir zaudējuši pasta pakalpojumu, jūs varat izmantot, mēs neuzņemamies atbildību.Tā ir jūsu atbildība, lai nodrošinātu, preces tiek nosūtītas atpakaļ uz asv tādā stāvoklī, kādā tie saņemti.Jūsu pasūtījums būs dubulta pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.Lai tiktu garantētas un strādā perfekti

Atsauksmes

1).Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai man.Ja jums ir apmierināti ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, atstājiet 5 sākas pozitīvas atsauksmes un kritērijiem, kas sīki Pārdevēja Reitings (DSR), Paldies jums tik daudz.

2).Ja jūs neesat apmierināts ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mums jāstrādā kopā, lai atrisinātu strīdu.Negatīvo neatrisina neko.Lūdzu, neatveriet strīda lietā vai atstāj mums neitrāla / negatīva atgriezeniskā saite.Mēs domājam, ka mūsu risinājums atbilst jums.Lūdzu ņemt to viegli.Mēs vienmēr esam šeit, lai jums.

3) Parasti mēs atstāt pozitīvu atsauksmi par pircēju acquiescently, ja vien pircējs atstāt mums neitrāla / negatīva atgriezeniskā saite.

Tagi: spēle, 7 wonders galda spēles, catan galda spēle koka, galda spēle, galda spēle playmat, mahjong komplekts, ponzi shēma, magic playmat, mahjong, bērnu playmat
Gumijas Paklājiņš mahjong
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Pokera spēle
spēļu paklājiņš Pokera spēle
playmat galda spēle

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti