Izpārdošana

€7.55

€12.58

5gab/Set BYEPAIN Dysmenorrhea Ielīmējiet Silts Pils Ielīmējiet Drudzis, Uzlīmes, Ielīmējiet Disku Aukstā Palielinātu Olnīcu Silts Ielīmējiet

Pievienot atsauksmi

RM17744605848610607 Par produktu:

1.Tips: Silts Pils Ielīmējiet

2.Produkta Struktūra: Apkures soma, neausts plēves, līmlentes, silikona papīrs

3.Apkure laiks: pēdējo 8-10 stundas

4.Uzglabāšanas laiks: 3 gadi

5.Izmērs(L*W): 10*9.5 cm/3.9*3.7 collas

6.Uzglabāšana: noslēgtā, sausās, labi vēdināmās, sauļošanās, tumšā vietā

7.Sastāvdaļas:

Dzelzs pulveris

Salona

diatomīta

Neorganiskais sāls

ūdens

smilšu

Lietošanas diapazonu:

Piemērojams periarthritis no plecu jostas muskuļu spriedzi, utt.sāpes, ko izraisa sliktas asins, pietūkums un mātes siltumu.

Tabu:

Ādas slimības, diabēts, akūts iekaisums, ādas čūlas, grūtnieces vēdera lejasdaļā, suppurative infekcija, drudzis, audzēja pacientiem invalīdiem.

Piezīme:

Ārējai lietošanai, nav stick tieši uz ādas, lai novērstu augstas temperatūras apdegumus, Ja jūs jūtat, karstā lietojot, var pienācīgi izolētu vai izmantot ārējo soma, pārtrauciet to lietot, ja jūsu āda jūtas neērti.

Brīdinājums:

Ja ārstēšana nav spēkā, iet uz slimnīcu laiku.

Apraksts:

1.Pieteikumi: zems vēdera izspiesties, drebuļi, aukstuma, krūšu maigumu, nogurums, nogurums, diskomforta sajūta vēderā, dysmenorrhea, aukstā pils, menstruāciju apjoms mazos daudzumos, pēcdzemdību atveseļošanās, uzturēšana no dzemdes.

2.Self-apkures plāksteris dizains: Tas ir self-apkures un 40 grādu nemainīga temperatūra, turpina nodrošināt siltuma organismā 8 stundas, kas var uzlabot sieviešu dzemdes simptomi, saglabāt asinsvadus, vēdera siltu, un samazināt menorrhagia.

3.Viegli pārvadāt: veikt to ar jums, jūs vienmēr varat pēc tam, ceļot, peldēt, office, kad jūs jūtiet sāpes jūsu fizioloģisko laiku, justies brīvi, lai ņemtu to ārā.

4.Pieņemamu cenu nosaka: 5gab/komplekts.Lai realizētu koncepciju, vides aizsardzības, mūsu preces, neietver mazumtirdzniecības iepakojuma kaste, bet katram pc ir individuāli iepakotas pvc maisiņu, un mēs pack preces arī, lai nodrošinātu drošību preces.

Pakete ietver:

5gab/Komplekts, *Siltas Pils Ielīmējiet

RM17744605848610613

Tagi: ginekoloģijas modelis, intīmās preces, sekss, sievietes, pieaugušo seksa, lai, krēms sviedri, masaaz, sieviete dzemdē, ginekologs, nospiediet krējums, ķermeņa kopšanas sievietēm, modelis dzemdes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Silts Pils Ielīmējiet
Dropshipping
Daudzums Salona Silts Pils
Zīmola Nosaukums BYEPAIN
Modeļa Numurs ķermeņa siltāks uzlīme

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti