Izpārdošana

€7.10

€17.75

Automašīnas Griestu Uzglabāšanas Neto Kabatas Universālas Automašīnas Jumta Interjera Kravas Neto Soma Auto Sundrie Glabāšanas Organizētājam, Auto Interjera Aksesuāri

Pievienot atsauksmi

Produkta Apraksts:

*1.Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga.

*2.Segas, papīra dvieļi, bērnu rotaļlietas un citi dažādi var novietot neto kabatas, dizains, var palīdzēt, lai vietas daudz, neregulāras formas objekti.

*3.Kravas neto kabatā ir četras stiprinājuma sprādzes, pārliecinieties, vai lietas, piemēram, pudeles vai apaļi objekti, kas netiek, lai slīdēšanas uz leju, tad jūs varat atrast jūsu lietas viegli.

*4.Kravas neto kabatā ir četras stiprinājuma sprādzes, pievilkšanas ierīces, lai nodrošinātu automašīnas glabāšanas organizētājam, jums vienkārši nepieciešams, lai turiet stiprinājuma sprādzes, pievelciet siksniņu.

*5.Izmērs ir 35.4 x 25.5 cm,Piemērota lielākajai daļai automobiļu.

Specifikācijas:

Materiāls: Audums

Krāsa: Melns/Khaki

Izmērs: 90 x 65cm/35.4 x 25.5 gadā

Komplektā Ietilpst:

1 * Automašīnas jumta acs uzglabāšanas maiss

Piezīme:

(1) Visas bildes ir profesionāli krāsas, bet sakarā ar dažādu apkārtējo gaismu un dažādas displeja uzstādījumus, var būt dažas atšķirības starp attēliem, kas jums redzēt un priekšmetus, kas sevi.Lūdzu, saprast.

(2) datu mēra manuāli, un tur var būt neliela novirze, bet tas neietekmē to lietošanas.

Tagi: auto sēdeklis organizēt, spēle pocket iet, auto kravu neto, jumta telts, auto neto, neto bagāžnieka, kravas elsas, ika uzglabāšana, auto jumta, teltis, auto piederumi, pielāgošana
Veids QM206637*6
Zīmola Nosaukums CIBO

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti