Izpārdošana

€2.38

€3.79

4 slāņu PVC Silts Dārza Līmeņa Mini Mājsaimniecības Iekārtas Siltumnīcefekta Segtu Ūdensizturīgs Anti-UV Aizsargāt Dārza Augiem, Puķu bez Statīva

Pievienot atsauksmi

Aizzīmju Punktiem:

1、Četru kārtu Siltumnīcas Segums: Izmērs: par 57X38X160CM/22.5 x 15 x 63 cm.Pērkot siltumnīcas segums, lūdzu, apstipriniet, izmēra dzelzs rāmi.

2、Efektīvu Aizsardzību: Ērta ventilācijas un saules gaismu.Dārza siltumnīcas segums nodrošina ērtāku vietu, par augiem, lai tos pasargātu no vēja un lietus.Galvenais, caurspīdīgs apvalks nodrošina labāku redzamību, un jūs varat novērot augus uz balkona no ārpuses.

3、Pilns Gaismas: 100% ūdens un UV aizsardzību, mūsu dārzā lapotnes segums ļauj jūsu augi absorbē vairāk saules gaismas un nodrošinātu pietiekamu augšanas telpu, lai novērstu kaitēkļu iekļūšanu.

4、Caurspīdīga PVC: Augstas kvalitātes PVC varat paliek nemainīgi visu sezonu.Gan caurspīdīga vinila un seaming lentes ir izgatavotas no piemērotiem materiāliem un ir labi strukturēta, lai padarītu iekārtu izturīgs.Tas ir izturīgs pret koroziju, spēcīgs un izturīgs.Tas var aizsargāt jūsu augus uz ilgu laiku.

5、Viegli Uzglabāšana: Pēc ziemas, pēc tam, izmantojot to, jūs varat atmest to un nodot to pagrabā.Tas aizņem ļoti maz vietas.Roll-up rāvējslēdzēju durvis ļauj viegli iekļūt siltumnīcas.Tas var būt tieši atbalstīti ar koka nūjām un dzelzs rāmjos.Piezīme: faktiskais priekšmetus, neietver dzelzs rāmji un puķu podus.

Funkcijas:

1. Ideāli piemērots dārziem ar ierobežotu telpu.

2. Elpojošs, izturīgs un nostiprināja vāciņu.

3. Roll up rāvējslēdzēju durvju viegli uzturēt un ventilāciju.

4. 100% ūdens un UV izturīgs.

Specifikācijas:

Materiāls: smags, PVC un šķiedras

Izmērs: aptuveni 57X38X160CM/22.5 x 15 x 63inch

Iepakojuma Saraksts:

1*Siltumnīcefekta Vāciņu

Piezīme:

Šis produkts satur tikai augu segumi un neietver dzelzs rāmi.Lūdzu, apstipriniet izmēra dzelzs rāmi pirms pirkšanas.

Tagi: dārza siltumnīcas, panda siltumnīcas plēvi, augu stāvēt sulīgs, augt sēklas, dzelzs stāvēt par siltumnīcefekta, zaļā māja, dārza zaļā māja, rāmis siltumnīcas, lauksaimniecība plastmasas, siltumnīcas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iezīme 100% ūdens un UV izturīgs.
Iestatīt Tipu No
Izmērs about 57X38X160CM/22.5 x 15 x 63inch
Materiāls Citi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti