Izpārdošana

€9.23

€13.00

IS Termometrs ar Infrasarkano Temp Ieroci -50℃-380℃ Digitālo infrasarkanās Pyrometer ar fona Apgaismojums, kas Nav Kontakta Lāzera Lielgabals Temperatūras

Pievienot atsauksmi

Is termometrs bezkontakta infrasarkanais temp ieroci -32 ~ 280 grādiem pēc Celsija, Par WT320 ➤【Max/Min Ierakstīt/EMS Korekciju] aicina Pārslēgt režīmu, lai Max vai Min statusu,tad ilgi prss sprūda, lai atrastu Max/Min vērtības laikā nepārtrauktu mērījumu ; Emisijas 0.95 kopa un 0,8 izvēles. ➤【Automātiskā kalibrēšana starp -5.0℃ līdz +5.0℃(-41℉ līdz 41℉)] aicina bez kontakta infrasarkanais termometrs ir iepakotas kopā ar blistera iepakojumā un akumulatorus,jums tiks iespaidu ar sevi kalibrēšanas funkcija,ja temperatūra ir 26.3℃ un temperatūras vērtības mērītas ir 25 ºc,tad par 1,3℃ būtu jāpalielina, kā kalibrēšanas vērtību,klients var kalibrēt infrasarkanā lāzera termometru starp -5.0℃ līdz +5.0℃(-41℉ līdz 41℉). ➤【Attālums vietas koeficients: 12:1 & °C/°F ieslēdzamas] aicina 12:1 attiecība ir 12" lāzera lielgabals temperatūras ir precīzs vienu collu vietas.Tāpēc tālāk jums iegūt prom no vietas, kas tiek mērīts, mazāk precīza tā būs.domāju, bezkontakta infrasarkanais termometrs ieroci, piemēram, konusa. ➤【Piemērošanu, kas nav paredzēti cilvēku] aicina Šo optisko termometrs tiek izmantots, lai mērītu temperatūru objekta virsmas, kas ir piemērojama dažādu karstā, bīstamo vai grūti sasniegt objektiem bez kontakta droši un ātri ( PIEZĪME: temperatūras mērījums cilvēkiem vai dzīvniekiem nebūs pareizs. ). ➤【2 Gadu Garantija] aicina Wintact is temp lielgabals 2 gadu laikā no iegādes, jebkurš, kas nav mākslīgās kaitējumu, mums būs bezmaksas, lai jūs, lai labotu vai atpakaļ.Wintact piedāvā daudz dažādu infrasarkano staru termometri dažādās formas un formu faktoriem.Daudzi no Wintact rokas centrālās pirometri iezīme Wintact patentētā Apli Dot/Apļa Lāzera tēmēšanas, kas skaidri iezīmē redzes lauka infrasarkano staru lāzera termometru .Tas ir aprīkots ar 2 x AAA 1,5 V baterijas (Nav Iekļautas).

WT320 galvenās funkcijas:

Rūpniecības infrasarkano termometru,mums ir šādi modeļi jūsu izvēlei,pls skatītu detalizētu informāciju, noklikšķinot uz attēlu:

Laipni Atgādinājums: Sakarā ar drošības iemesla dēļ akumulatoru, netiks iekļauti ! Pircējs atbildi par visu, muitas nodokļa un ievedmuitas nodokļa iesaistīti. Preces tiek nosūtītas bez dāvanu kastē.Atsauksmes:

Mēs esam atkarīgi no klientu apmierinātības, lai gūtu panākumus, jūsu pozitīvas atsauksmes no 5 zvaigznēm ir ļoti svarīgi, lai mums,ja jums ir apmierināti ar mūsu produkciju, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes ( 5 zvaigznes ), Lūdzu, neatstājiet mūs negatīva atgriezeniskā pirms sazināties ar mums,mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu šo problēmu, lūdzu palīdziet mums uzlabot.Tagad, ja jūs iegādāties jebkuru produktu, atstājiet mums 5 zvaigznēm atsauksmes un dalīties tajā ar savu sociālo tīklu, tādu kā Facebook, Twitter, VK, Instagram un utt.Nosūtīt screenshot, lai mums, jūs saņemsiet papildus atlaides.Laimīgs iepirkšanās internetā.

Tagi: digitālais infrasarkanais termometrs slogs, akumulatora pavasarī, amg8833 is siltuma kameras, rūpniecības pyrometer, thermomet, dbal, thermometr, infrasarkano termometer digitālās, infrasarkanās kameras, thermometre infrarouge
Modeļa Numurs WT320
Temperatūras Diapazons -58℉-716℉(-50℃-380℃)
Teorija Infrasarkano Staru Termometrs
Attālums līdz punkta izmērs 12
Rezolūcija 0.1 C vai 0.1 F
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmantošana Rūpniecības
Displeja Izmērs 1.9 Collas & Saskaņā Ar
Stils rokas
Emisijas 0.95 Kopa
Precizitāte 0C~280C (32F~536F) ;+/-1.5 C(+/-2.7 F)
Spektrālā jutība 8-14 um
Barošanas Veids AAA Baterijas
Maksimālais Mērījuma Temperatūra 120°C Un Virs
Zīmola Nosaukums wintact
Displeja Tips Digitālā

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti