Izpārdošana

€5.19

10.23"26cm(2yards/lot)Izšūti Ziedu Tilla Mežģīnes Apdari~~Bloomy~,Sietu Izšūtām Mežģīnēm Apdari

Pievienot atsauksmi

Laipni lūgti mūsu veikalā

Piezīme: 1 pagalms = 91 cm; 1 inch = 2.54 cm

Apraksts

Stāvoklis: 100 % jauns augstas kvalitātes

Materiāls: Poliesteris,neilons

Krāsa : kā foto

Modelis : Mežģīnes

Platums: Apm.26cm(10.23 collu)

Garums: apm. 2Yards .

Mežģīnes ir ideāli piemērots kleitas,sieviešu underware , malām,somas piederumu, cepure.lelles, tērpi, līgavas apģērbs, mode, mājas dekoru un citi projekti, jūs varētu iedomāties.

1. Mēs vienmēr sūtīt savu vienumus 5 darba dienu, cik drīz vien mēs varam.Bet, lūdzu, saprotiet, ka Mēs esam tikai pārdevējam un kuģniecības laiks ir nekad nav mūsu kontrolē.

2. Mēs vienmēr ceram, sniegt nepārtrauktu yardage, bet nekādu mežģīņu apdare ir bezgalīgi ilgi.Ja jums ir nepieciešams pilna gabals, lūdzu, dariet mums zināt, pirms jūs iegādāties.

3. Kad jūs iepirkties internetā, lūdzu, saprast, ka krāsu atšķirība ir neizbēgama.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai aprakstītu krāsu, manas mežģīnes, bet Mēs nekad neuzdrošinājos cerēt, ka mēs dalīties pašu izpratne par krāsām.Ja jums ir ļoti stingri ar krāsu, lūdzu, padomā divreiz, pirms laist savu rīkojumu.

Svarīgi Klauzula

Piegādes Laika Periods, Ķīna Post, Vienmēr ir Nestabilas , Sometims Būs Dažas Dienas " Kavēšanās Ierasties , Ja Tu nevarēji Saprast, Lai Izvairītos no Mūsu Strīda Par to , Lūdzu, Izvēlieties Ātra Piegāde Veidā, vai E Pakešu (ASV Pircējs.)

Jūsu Veida Sadarbība Būtu Daudz Appreciated.

Laimīgs Iepirkšanās Šeit!

Piegādes Laiks pa Pastu Ķīnas ir 15 - 60 dienām .

Lūdzu, Izvēlies Citu Paymemt Veidi, Kas Ir Pieejami Platformas

Tagi: ziedu apdare, embroid mežģīnes apdari, izšūtu tilla mežģīnes, melns, dzeltens, izšūtu tilla mežģīnes apdari violeta, aksiālie scx10 iii jeep gladiator, robežu mežģīņu kāzu kleita, izšūtu tilla mežģīnes apdari 4, candl, Ziedu Mežģīnes, ziedu mežģīnes
Apdare Mežģīnes
Produkta Tips Mežģīnes
Auduma Veids Acs
Platums 26cm
Materiāls 100% Poliesters
Iezīme Eco-Friendly
Modeļa Numurs WB
Technics Izšūti

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti